Ολυμπιακός: Σε αναμμένα κάρβουνα για Μεριά

Ολυμπιακός: Σε αναμμένα κάρβουνα για Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά ένιωσε να τον τραβάει το πόδι του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και θα εξεταστεί σήμερα (24/9). Πώς επηρεάζει το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για Βελιγράδι και Λαμία.

Έσφιξε τα δόντια για να ολοκληρώσει τον αγώνα. Ο Γιασίν Μεριά, ζήτησε αλλαγή προς το τέλος της αναμέτρησης. Τελικά έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτήτη. Είχε την ατυχία να είναι και ο πρωταγωνιστής και στη φάση του δεύτερου πέναλτι του Παναθηναϊκού, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 1-1.

Παρόλα αυτά, στον Ολυμπιακό περιμένουν την αυριανή ημέρα (24/9), για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει. Ένιωσε να τον τραβάει το πόδι του, γι’ αυτό και ζητούσε αλλαγή. Ωστόσο, αυτό που του επισήμαναν, ήταν να ηρεμήσει στο ρεπό της Δευτέρας και να το ξαναδούν την Τρίτη.

Με την ελπίδα ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό, καθώς η κατάσταση με τους κεντρικούς αμυντικούς είναι λίγο περίπλοκη. Βλέπετε, ο Σισέ παραμένει στο νοσοκομείο και εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς μέχρι νεωτέρας. Κάτι που συνεπάγεται ότι θα πρέπει να δει και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μπα.

Ακολουθεί άλλωστε η αναμέτρηση με τη Λαμία και μετά αυτή με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Ο Μαρτίνς θα κάνει διαχείριση, αλλά με την απουσία του Σισέ και τους Σεμέδο, Μεριά στα… κόκκινα, οφείλει να βάλει και άλλον στόπερ στην εξίσωση.

Το πλάνο του Μαρτίνς για το Βελιγράδι, λέει Σεμέδο και Μεριά. Άρα, περιμένει τα νεότερα για τον Τυνήσιο στόπερ και βάζει άλλον στο πλάνο για τη Λαμία.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *