Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Καμπιάσο

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Καμπιάσο

Στην Ελλάδα βρίσκεται ξανά ο Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Αργεντίνος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ήρθε στη χώρα μας και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τις προτιμήσεις του.

Ο Καμπιάσο, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καμπιάσο θα βρεθεί και την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Καμπιάσο αγωνίστηκε στους Πειραιώτες για μία διετία, τις σεζόν 2015-16 και 2016-17. Αγωνίστηκε σε 49 αναμετρήσεις, ενώ είχε σημειώσει και 7 γκολ. Πλέον έχει δίπλωμα προπονητή και θυμίζουμε πως υπήρξε βοηθός προπονητή στην Εθνική Κολομβίας. Υπήρχαν πληροφορίες ότι θα αναλάμβανε τις Ελπίδες της Αργεντινής, ωστόσο ο ίδιος δείχνει να προτιμά να μπει σε ένα σύλλογο.

Διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και φυσικά την Κυριακή θα δει ξανά αγώνα της ομάδας. Αρκετές φορές άλλωστε από την ημέρα που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και είδε την ομάδα.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *