Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τα εισιτήρια για Τότεναμ

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τα εισιτήρια για Τότεναμ

Ο κόσμος αγωνιά για τα εισιτήρια του αγώνα με την Τότεναμ και το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ με τις τελευταίες εξελίξεις. Ποιοι έχουν προτεραιότητα και το ενδιαφέρον και για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο νέο της και υπερσύγχρονο γήπεδο. Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» έδειξαν από την πρώτη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτό το ματς. Είναι και ο προορισμός της Αγγλίας ελκυστικός και έτσι αποφάσισαν να το συνδυάσουν αυτό το ταξίδι με τον αγώνα των Πειραιωτών.

Δώδεκα ημέρες πριν το πέμπτο ραντεβού του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League, τα εισιτήρια δεν έχουν κυκλοφορήσει. Η αγωνία μεγάλη για τους φίλους της ομάδας που ψάχνονται να δουν τι συμβαίνει.

ΘΑ ΠΑΡΕΙ 3.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Είναι γνωστό πως οι ομάδες στο Champions League για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, παίρνουν το 5% των εισιτηρίων. Έτσι, στον Ολυμπιακό για τον αγώνα στο Λονδίνο με την Τότεναμ, αναλογούν 3.000 εισιτήρια.

Ως τώρα, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, κάτι που λογικά θα γίνει στις επόμενες ώρες. Το πιθανότερο είναι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, Δευτέρα ή Τρίτη, να κυκλοφορήσουν και στα εκδοτήρια, ώστε να εξασφαλιστεί και ο κόσμος.

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Όπως καταλαβαίνει κανείς, τα 3.000 εισιτήρια δεν φτάνουν ούτε για… πλάκα, σε σχέση με τη ζήτηση που υπάρχει. Ο Ολυμπιακός πάντως, θα κάνει ό,τι και στα προηγούμενα ματς και όπως για παράδειγμα συνέβη στο πρώτο του εκτός έδρας, με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Προτεραιότητα έτσι για τα εισιτήρια στο Λονδίνο, θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας και φυσικά ανάλογα τη θύρα.

Για παράδειγμα, οι κάτοχοι των VIP θα είναι αυτοί που θα έχουν το δικαίωμα να τα προμηθευθούν πρώτοι. Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει, θα γίνει γνωστό και μέσω σχετικής ανακοίνωσης ποιοι θα τα πάρουν… Θεωρείται απίθανο εισιτήρια να καταλήξουν σε μη κατόχους διαρκείας.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ… ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΝΩΡΙΣ

Τα εισιτήρια για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, θα κοστίζουν 50 ευρώ. Αυτή είναι η τιμή τους, όπως έχει γνωστοποιήσει η Τότεναμ. Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρξει κόσμος που θα απογοητευθεί. Όταν έγινε η κλήρωση, πολλοί έκαναν το… συνηθισμένο εδώ και χρόνια. Η ημερομηνία φιξαρισμένη, 26/11. Κλείνουν αεροπορικά εισιτήρια νωρίς, φθηνά.

Το ίδιο και διαμερίσματα μέσω γνωστής πλατφόρμας ή ξενοδοχεία. Τι μένει, όμως; Το εισιτήριο αγώνα. Ακόμη και ταξιδιωτικά γραφεία, αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα, καθώς δεν μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για το ματς. Λογικότατο έτσι, να υπάρχει μεγάλη αγωνία…

ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την 1η Δεκέμβρη στο Καραϊσκάκη. Δεν αποκλείεται και εδώ μάλιστα, να γίνει ότι και πριν το ματς με την ΑΕΚ. Δηλαδή να κυκλοφορήσουν νωρίτερα τα εισιτήρια. Είναι πιθανό έτσι, μετά την εξάντληση των εισιτηρίων για το Λονδίνο και την αναμέτρηση με την Τότεναμ, να κυκλοφορήσουν αυτά με τον ΠΑΟΚ…

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *