Ολυμπιακός: Φουλ των αλλαγών

Ολυμπιακός: Φουλ των αλλαγών

Ο Διονύσης Βερβελές αναλύει το επικείμενο rotation από τον Πέδρο Μαρτίνς. Διαβάστε για τις πρώτες σκέψεις του Πορτογάλου ενόψει Λαμίας και Ερυθρού Αστέρα.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Λαμία (Σάββατο, 28/9) συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ομιλία και την ανάλυση των λαθών στο ΟΑΚΑ, δείχνει τη συνέχεια. Στόχος φυσικά να επιστρέψουν οι "ερυθρόλευκοι" στις νίκες και να περιμένουν να δουν τι θα γίνει στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, καθώς ο συνδυασμός αποτελεσμάτων μπορεί να τους έχει μόνους πρώτους στην κορυφή της βαθμολογίας. Κάτι που ήθελαν να κάνουν από την 4η αγωνιστικά, αλλά το 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό τους εμπόδισε.

Είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε rotation κόντρα στη Λαμία ο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής, θέλει να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές του, ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (Τρίτη, 1/10). Στο αρχικό του πλάνο, είναι να προχωρήσει σε τέσσερις-πέντε αλλαγές. Ναι, πρέπει να πάρουν και άλλοι παίκτες ευκαιρία, αλλά είναι ένα ματς που θέλει την προσοχή του, συγκέντρωση και ο Μαρτίνς δεν θα προχωρήσει με… δέκα αλλαγές.

Ο Μεριά πηγαίνει συντηρητικά και θα αλλάξει σίγουρα ένας στόπερ, με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μπα να είναι οι διαθέσιμοι. Ο Κούτρης θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει τη θέση του Τσιμίκα, ενώ αλλαγή θα γίνει και στη μεσαία γραμμή. Ο Καμαρά θα αγωνιστεί από την αρχή, με τον Μαρτίνς να αποφασίζει ποιον από τους Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε θα ξεκουράσει. Στην κορυφή της επίθεσης, φανέλα βασικού θα πάρει ο Ελ Αραμπί, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού θα "ζυγίσει" δύο ακόμη θέσεις. Αυτή του δεξιού μπακ, με στόχο να ξεκουραστεί ο Ομάρ, όπως και του ενός εξτρέμ. Ποντένσε και Μασούρας άλλωστε θα έχουν πολλά να κάνουν στο Βελιγράδι, το βράδυ της Τρίτης.

Οι προπονήσεις Πέμπτης και Παρασκευής θα ξεκαθαρίσουν τα πλάνα του Μαρτίνς για το ματς με τη Λαμία. Σε αυτές θα αποφασίσει τι τελικά θα κάνει, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνουν από τα αρχικά του πλάνα γι' αυτή την αναμέτρηση.

* Η διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχιστεί και την Πέμπτη. Αυτή τη φορά, θα μπορούν να τα προμηθευθούν κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας απ' όλες τις θύρες. Ανοιχτό θα είναι το εκδοτήριο στη Θύρα 25, από τις 10:00 ως τις 18:00, ενώ η τιμή των εισιτηρίων είναι 52 ευρώ.

* Τη Δευτέρα θα αναχωρήσει η αποστολή των "ερυθρολεύκων" για το Βελιγράδι, ενώ θα επιστρέψει μετά το τέλος του αγώνα στη βάση της.

* Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης συνεχίζουν τα ειδικά προγράμματά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Σπόρτινγκ σκέφτεται τον Μαρτίνς και αυτός το μέλλον του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός: Ενεργοποιεί και τους υπόλοιπους στόπερ

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *