Ολυμπιακός: Χαρούμενος για την επιστροφή του ο Σισέ

Ολυμπιακός: Χαρούμενος για την επιστροφή του ο Σισέ

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπ Αμπού Σισέ, συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και δεν κρύβει την ικανοποίησή του που γύρισε στο Ρέντη.

Στο Ρέντη και με ατομικές προπονήσεις συνεχίζει ο Παπ Αμπού Σισέ. Ο υψηλόσωμος στόπερ του Ολυμπιακού, μπαίνει σε ένα ειδικό πρόγραμμα, ώστε τον Δεκέμβρη να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να μπορεί να υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Έλειψε πολύ ο Σισέ, ειδικά για τη διαχείριση που ήθελε να κάνει ο Πορτογάλος προπονητής. Βέβαια, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έδωσε λύσεις. Ο Σισέ σαφέστατα και είναι χαρούμενος που επιστρέφει και σιγά-σιγά στη δράση. Του έλειψε πολύ, αλλά δεν έκρυβε την ικανοποίησή του.

Το απόγευμα της Πέμπτης και αφού είχε κάνει την πρώτη του προπόνηση, βγήκε για βόλτα στα νότια προάστια, έχοντας μαζί του τον Μπα. Κόλλησαν από την πρώτη ημέρα άλλωστε και έτσι έκαναν μια βόλτα στη Γλυφάδα. Ο Σισέ όπως ήταν αναμενόμενο, είχε την ευκαιρία να δει και φίλους του Ολυμπιακού που τον ρωτούσαν για την κατάστασή του. Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που γύρισε στις προπονήσεις και τους επισήμανε πως νιώθει καλύτερα μετά την περιπέτεια που είχε, με τη λοίμωξη του αναπνευστικού.

Είναι βασικό πάντως και ψυχολογικά να νιώθει καλύτερα. Δοκιμάστηκε, έμεινε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, αλλά πλέον έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση. Εννοείται βέβαια πως όλο αυτό το διάστημα και μέχρι να γυρίσει στο 100%, θα υποβάλλεται σε εξετάσεις και θα διαπιστώνεται το πως είναι.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *