Ομάρ: “Όλοι ξέρουν πόσο θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό”

Ομάρ: "Όλοι ξέρουν πόσο θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, δήλωσε ότι έχει γίνει φίλαθλος της ομάδας, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ανανεώσει το συμβόλαιό του, απάντησε πως όλοι ξέρουν ότι θέλει να μείνει.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έδωσε συνέντευξη στη Nova και μεταξύ άλλων μίλησε για το αν ανανεώσει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το παιχνίδι του Σαββάτου (28/9, 19.30) με τη Λαμία. Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων"…

Η υποστήριξη που έχεις στον Ολυμπιακό είναι έξτρα ώθηση για να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου;

"Όλοι γύρω μου ξέρουν τα συναισθήματά μου, τις σκέψεις μου για την ομάδα και το τι θέλω. Είναι κάτι που θα συζητηθεί, δεν το ξέρω ακόμα τι θα φέρει το μέλλον. Γνωρίζουν όμως όλοι πόσο θέλω να είμαι στον Ολυμπιακό".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

"Όταν βρίσκεται τόσα χρόνια στην ομάδα γίνεσαι φίλαθλος και καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι απογοητευτικό όταν δεν νικάς. Απογοητευτική όμως ήταν η απόδοση. Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Ήταν κακή η απόδοσή μας".

Για τη Λαμία:

"Το θέμα είναι να έχουμε σωστή αντίδραση σε αυτό το ματς. Αυτό είναι το καλό στο ποδόσφαιρο, ότι πάντοτε υπάρχουν καινούριες ευκαιρίες, καθώς τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο. Μέσα στο γήπεδό μας περιμένουμε να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε τη νίκη".

Είσαι πρώτος σε επαφές με τη μπάλα στον Ολυμπιακό. Τι σημαίνει αυτό για εσένα;

"Δεν το γνώριζα. Μου είχε πει ο προπονητής ότι στηρίζεται πάνω μου στην ανάπτυξη. Εκεί οφείλεται το στατιστικό και είμαι χαρούμενος γι' αυτό".

– Τι προτιμάς; Ποντένσε ή Μασούρα μπροστά σου;

"Και οι δύο είναι κορυφαίοι, τα έχουν καταφέρει εξαιρετικά. Δεν μπορώ να διαλέξω. Όποιος κι αν έχει παίξει μπροστά μου τα έχει πάει περίφημα".

Τι σημαίνει το περιβραχιόνιο για εκείνον:

"Είμαι εδώ πολλά χρόνια πλέον, μεγαλώνεις με την ομάδα, αναπτύσσεσαι, γίνονται πιο σημαντικά και τα συναισθήματά σου, νιώθεις την υποστήριξη. Έχει μεγαλώσει η αγάπη μου για το σύλλογο, τους οπαδούς, όλους. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές και απήλαυσα τη στήριξη του προέδρου, αλλά και όλων όσοι βρίσκονται εδώ. Είναι τεράστια τιμή και υπερηφάνια για μένα το περιβραχιόνιο".

Για τη συνέπεια του στο τρέξιμο από τη δεξιά πλευρά:

"Με τα πολλά παιχνίδια βελτιώνεται η φυσική σου κατάσταση, άλλωστε εγώ έχω συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού και με αυτό προσφέρω τη συνεχή κίνηση στην ομάδα από τη δική μου πλευρά, τη δεξιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Αν έκανα αλλαγές και είχαμε ίδιο αποτέλεσμα, πάλι θα υπήρχε κριτική"
Ολυμπιακός: Ο μύθος του "κλειστού" rotation
Ολυμπιακός: Ο Λοβέρα να μη γίνει Σολδάνο

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *