ΟΦΗ: Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,5 εκατ. ευρώ

ΟΦΗ: Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,5 εκατ. ευρώ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ όπου ψήφισε υπέρ της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ομάδα των κρητικών κατά 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Την Πέμπτη (19/12) πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση στον ΟΦΗ με βασικό θέμα προς ψήφιση την έγκριση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,5 ευρώ ώστε να μπουν άμεσα χρήματα στα ταμεία της ομάδας και να τρέξουν κάποιες υποθέσεις που είναι ανοιχτές. Από τα μεταγραφικά θέματα ενόψει Ιανουαρίου μέχρι υποθέσεις που έχουν να κάνουν με λειτουργικά ζητήματα του κλαμπ.

Το παράδοξο ήταν πως αν και η Α.Μ.Κ. τελικά εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των μετόχων υπήρξαν και τρεις που δεν ψήφισαν υπέρ καθώς θεωρούσαν πως δεν έπρεπε να γίνει αυτή τη χρονική περίοδο η αύξηση.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΟΦΗ ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης". Πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,5 εκ. ευρώ, με δικαίωμα προτίμησης στους μετόχους της εταιρίας, η οποία εγκρίθηκε.

Υπέρ της αύξησης του Μ.Κ ψήφισαν οι μέτοχοι: κ. Μιχαήλ Μπούσης, Ερασιτέχνης ΟΦΗ δια του προέδρου του, κ. Ιωάννη Δανδάλη, κ. Μιχαήλ Μυλωνάκης, "Καραντινός Κ. – Μυλωνάκης Μ. Ο.Ε", "Μυλωνάκης Α.Ε".

Κατά της έκτακτης αύξησης Μ.Κ ψήφισαν οι μέτοχοι: κα. Βασιλική Τυροβόλη Παλυβού, κ. Ευάγγελος Παλυβός, κ. Γρηγόριος Παλυβός.

Το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην εναρμόνιση του καταστατικού της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σύμφωνα με το νόμο 4548/2018 ψηφίστηκε ομόφωνα".

ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣΗΣ

Σύμφωνα με το νόμο όλοι οι μέτοχοι και φυσικά η οικογένεια Παλυβού έχει χρονικό περιθώριο 14 ημερών για να καλύψει το ποσοστό της αναλογικά με το 1,5 εκατ. ευρώ της έγκρισης.

Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό τότε ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, έχει αποφασίσει να καλύψει ο ίδιος τα χρήματα που θα απαιτούνται μέχρι να συμπληρωθεί το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Κάτι που φυσικά, αν γίνει, θα σημαίνει πως ο ίδιος θα αυξήσει το ποσοστό των μετοχών του στον ΟΦΗ.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *