ΟΦΗ: Συμφώνησε με Ουές για το καλοκαίρι

ΟΦΗ: Συμφώνησε με Ουές για το καλοκαίρι

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον 21χρονο δεξιό μπακ του Πλατανιά, Αμπντούλ Ραχμάν Ουές για το καλοκαίρι του 2020, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη χανιώτικη ομάδα.

Σε μία αξιόλογη μεταγραφή προχώρησε ο ΟΦΗ ενόψει του καλοκαιριού. Οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον δεξιό μπακ του Πλατανιά, Αμπντούλ Ραχμάν Ουές για το καλοκαίρι του 2020, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη χανιώτικη ομάδα.

Ο Ουές είναι 21 ετών (14/06/1998), διεθνής με την Ελπίδων και την εφετινή σεζόν έχει ένα γκολ σε εννιά συμμετοχές σε Super League 2 και Kύπελλο. Γενικά, με την ομάδα των Χανίων έχει δύο γκολ και έξι ασίστ σε 56 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις από το Σεπτέμβριο του 2017, όταν και έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο.

O νεαρός αμυντικός είχε μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και είχε δικαίωμα να διαπραγματευτεί ενόψει του καλοκαιριού με ομάδα της αρεσκείας του. Οι διοικούντες τον ΟΦΗ κινήθηκαν έξυπνα και απέσπασαν την υπογραφή του, προσθέτοντας έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή με μέλλον.

Άλλωστε, οι Γιώργος Σίμος και Γιάννης Σαμαράς γνωρίζουν πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή, καθώς έχουν συνεργαστεί μαζί του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *