ΟΦΗ: Χειρουργήθηκε ο Σακόρ

ΟΦΗ: Χειρουργήθηκε ο Σακόρ

Ο Βαζεμπάχ Σακόρ υποβλήθηκε τελικά σε διαστοματική μικροεπέμβαση και ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στην αγωγή θα αποφασιστεί η επιστροφή του στα γήπεδα.

Τελικά, χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Σακόρ μετά τον τραυματισμό του στο ματς του ΟΦΗ με τον Βόλο το περασμένο Σάββατο. Με τη συμπλήρωση 50 δευτερολέπτων στο παιχνίδι οι Σακόρ και Κοροβέσης σηκώθηκαν να πάρουν κεφαλιά με αποτέλεσμα να χτυπήσουν κεφάλι με κεφάλι και να σωριαστούν στο έδαφος.

Οι γιατροί του ΟΦΗ έκριναν πως η καλύτερη λύση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του 23χρονου μέσου σε ζυγωματικό και ιγμόρειο ήταν το χειρουργείο.

Έτσι, την Τετάρτη (08/01) υποβλήθηκε στην απαραίτητη μικροεπέμβαση, ωστόσο ο χρόνος επιστροφής του στα γήπεδα παραμένει άγνωστος. Οι γιατροί θα επανεκτιμούν καθημερινά την πορεία της υγείας του και θα κρίνουν πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διαστοματική μικροεπέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/1) ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Vajebah Sakor. Θα ακολουθήσει αντιβιoτική αγωγή και σε χρονικό διάστημα που θα κρίνουν οι θεράποντες ιατροί θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *