ΟΧΙ στην συμφωνία της ντροπής – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Έστι μεν ουν Ελλάς και η Μακεδονία” ΣΤΡΑΒΩΝ
13 Ιουνίου 2018 και στη Βουλή των Ελλήνων συζητούνται τα προαπαιτούμενα για το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο δήθεν θα τελειώσουν τα μνημόνια. Η προπαγάνδα και η ξενοκρατία καλά κρατούν. Την ίδια ώρα όμως, ένα άλλο θέμα, θέμα μεγάλο και σημαντικό κυριαρχεί στο κοινοβούλιο, το ζήτημα της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ και η επικείμενη συζήτηση γι’ αυτήν.
Αναφέρομαι κατ’ αρχάς στο θέμα της ημέρας, αλλά δεν θα ήταν δυνατόν να παραλείψω να αναφερθώ στο ζήτημα της Μακεδονίας μας και να καταγγείλω τα σχέδια της κυβερνήσεως, σχέδια ξεκάθαρα αντεθνικά ενάντια στην Ιστορία και ενάντια στην θέληση του Λαού μας. Από την ομιλία μου αυτή, η μόνη που είχα την δυνατότητα να πω στο κοινοβούλιο για την Μακεδονία μετά τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό όλου του κόμματος και τα παρακάτω:
“Ο αλυτρωτισμός περιέχεται σε αυτή την ίδια την ονομασία”
“Έρχομαι στο μέγα ζήτημα των ημερών στην Συμφωνία την οποία πανηγυρικά ανήγγειλε ο Πρωθυπουργός. Αντί να κρύβεται, έκανε και διάγγελμα, σαν να είναι ο νέος Παύλος Μελάς. Είναι τραγική η κατάσταση στην οποία ζούμε. Ας πούμε μερικά πράγματα για αυτήν τη Συμφωνία.
«Κατέληξαν» λέει «στο όνομα Βόρεια Μακεδονία, Severna Makedonija ή Republic of North Macedonia». Άρα, παραμύθια ότι θα είναι μόνο στη σλάβικη ονομασία, ένα παραμύθι εξαρχής προδιαγεγραμμένο, διότι στον ΟΗΕ μεταφράζονται σε τέσσερις γλώσσες οι ονομασίες των κρατών.
Μέσα, λοιπόν, στη Συμφωνία αυτή η ονομασία Severna Makedonija, Βόρεια Μακεδονία. Αλήθεια, γιατί ποτέ οι Αλβανοί δεν δέχτηκαν τον όρο «Βόρειος Ήπειρος»; Και όχι μόνο αυτό, υπήρξαν και ενδοτικοί πολιτικοί της δικής μας χώρας οι οποίοι απέφευγαν να λένε «Βόρειο Ήπειρο» και έλεγαν «Νότια Αλβανία». Γιατί; Γιατί ασφαλώς υπάρχει και η Νότιος Ήπειρος.
Με το «Βόρεια Μακεδονία» σημαίνει ότι υπάρχει και η Νότια Μακεδονία, η οποία βεβαίως και αποτελεί επιδίωξή τους. Ο αλυτρωτισμός περιέχεται σε αυτή την ίδια την ονομασία. Απαλείφονται – όμως λέει – από το Σύνταγμα της γειτονικής χώρας αναφορές σε προστασία μακεδονικών μειονοτήτων εκτός συνόρων και εναρμονίζεται το σχετικό με την ομογένεια άρθρο με το ανάλογο που υπάρχει στο ελληνικό Σύνταγμα. Είναι απαράδεκτο αυτό. Αυτό είναι ομολογία ότι υπάρχουν εδώ Μακεδόνες, οι οποίοι δεν είναι Έλληνες.
Επιπλέον, αναγνωρίζεται "μακεδονική" γλώσσα με τη σημείωση ότι η "Βόρεια Μακεδονία" αναγνωρίζει στο πλαίσιο της Συμφωνίας ότι η γλώσσα αυτή είναι σλαβικής προέλευσης. Σιγά την παραδοχή, λες και θα μπορούσε να πει ότι είναι αγγλική διάλεκτος η διάλεκτος των Σκοπίων ή να πει ότι είναι γερμανική διάλεκτος. Μα, σλαβική διάλεκτος είναι. Τι θα έλεγε; Υποχώρηση είναι αυτό το πράγμα; Μας κοροϊδεύετε;
Και το πλέον εξωφρενικό σε σχέση με την εθνικότητα, λέει, ισχύει ο όρος «Macedonian/ citizen of the Republic of North Macedonia», με τη ρητή αναφορά ότι ο λαός αυτής της χώρας δεν σχετίζεται με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Εξίσου περιττό, αλλά εθνικά επικίνδυνο είναι το «Macedonian» με τη διευκρίνιση ότι είναι πολίτης της Δημοκρατίας της Βορείου Μακεδονίας, γιατί αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και Μακεδόνες που δεν είναι πολίτες της Βορείου Μακεδονίας.
Ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι Έλληνες, οι οποίοι ζουν στους Νομούς της Φλώρινας, της Καστοριάς και οι οποίοι είναι υπερήφανοι Έλληνες, που δεν έχουν καμμία σχέση και είναι εθνικά ακέραιοι! Απαράδεκτη η Συμφωνία!”
“Όσο σπέρνετε θύελλες, θα θερίζετε καταιγίδες και η Χρυσή Αυγή θα γίνεται και περισσότερο δυνατή”
“…Ασφαλώς έχει τις ευθύνες της και η Νέα Δημοκρατία. Όμως, σε εμάς καλοδεχούμενο είναι το να αλλάξουν την πολιτική τους, γιατί πράγματι υπάρχει αλλαγή πολιτικής, γιατί η ιστορία της σύνθετης ονομασίας είναι υπόθεση της Νέας Δημοκρατίας από τη δεκαετία ακόμη του ’90, που έφερε και μια ολόκληρη διάσπαση στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Επάνω στο θέμα έκανα μια δήλωση μόλις εβδομήντα πέντε λέξεων, τριάντα οχτώ δευτερολέπτων, την οποία δεν έδειξε κανένα κανάλι. Δείχνετε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς στα κανάλια -με αυτό το ΕΣΡ φάντασμα που έχετε που δεν ελέγχει κανέναν- και αποκλείετε τη Χρυσή Αυγή. Δεν επιτυγχάνετε τίποτα με τον αποκλεισμό. Η Χρυσή Αυγή είναι δυνατή και όσο σπέρνετε θύελλες, θα θερίζετε καταιγίδες και όσο προχωρείτε σε υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, η Χρυσή Αυγή θα γίνεται και περισσότερο δυνατή.
Η Συμφωνία που υπογράψατε εμάς δεν μας εκπλήσσει και δεν μας παραξενεύει καθόλου. Όσοι από εμάς ζήσαμε τα συλλαλητήρια τη δεκαετία του ’90, γνωρίζουμε τη θέση και του ΚΚΕ και του Συνασπισμού και των διάφορων γκρουπούσκουλων των αριστεριστών που έχετε μαζέψει, συνιστώσα «Ρόζα», «Κόκκινο», τροτσκιστές… Όλοι αυτοί ήταν κατά των συλλαλητηρίων τότε. Είναι ψέμα; Επιτέλους πράγματι είστε συνεπείς κομμουνιστές, τηρείτε τις εντολές της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Αυτά έλεγε η Κομμουνιστική Διεθνής. Ο “μακεδονισμός” είναι ένα φάντασμα που κατ’ αρχάς δημιουργήθηκε από τον βουλγάρικο επεκτατισμό και στη συνέχεια τον αγκάλιασε ο κομμουνισμός.”
“Ο Ελληνικός λαός έχει σαπίσει κυριολεκτικά από τα μαρξιστικά και νεοφιλελεύθερα ιδεολογήματα και ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του…”
“Είναι προφανές ότι δεν έχετε την πλειοψηφία στον ελληνικό λαό και δεν μπορείτε σε καμμία περίπτωση να προχωρήσετε σε Συμφωνία. Οι συνθήκες οι οποίες σήμερα έχουν δημιουργηθεί είναι ο ορισμός της προκηρύξεως εκλογών για μείζον εθνικό θέμα. Δεν σας ψήφισε κανείς για να χειριστείτε το θέμα της Μακεδονίας. Και επιτέλους στην έσχατη περίπτωση να κάνετε ένα δημοψήφισμα για τη Μακεδονία. Θα τελειώσω με τα λόγια ενός μεγάλου, του ανθρώπου που θα σημάδευε τον εικοστό αιώνα, αν οι σφαίρες των δημοκρατικών και των φιλελεύθερων δεν τον δολοφονούσαν, του Ίωνα Δραγούμη, ο οποίος είχε πει: «Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από τη βρώμα που κυλιούμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε».
Κυρίες και κύριοι, στην Ελλάδα που ονειρεύομαι, εάν υπήρχε και δεν ζούσαμε στο ψευτορωμαίικο που ο Ελληνικός λαός έχει σαπίσει κυριολεκτικά από τα μαρξιστικά και νεοφιλελεύθερα ιδεολογήματα και ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του, δεν θα μπορούσατε ποτέ να περάσετε αυτή τη Συμφωνία. Εκατομμύρια Ελλήνων θα ξεσηκωνόντουσαν, θα έκλειναν όλους τους δρόμους προς τις Πρέσπες και δεν θα υπήρχε χώρος για να υπογράψετε καμμία Συμφωνία.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά στη γραμμή της: κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *