Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποτίει φόρο τιμής στον καλύτερο του φίλο που έφυγε από τη ζωή

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποτίει φόρο τιμής στον καλύτερο του φίλο που έφυγε από τη ζωή

Ο Φράνκο Κολόμπου ήταν αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ και ηθοποιός

Τον καλύτερο του φίλο Φράνκο Κολόμπου, που έφυγε από τη ζωή, τίμησε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ανεβάζοντας ένα αφιέρωμα στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Ο Κολόμπου πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 78 χρόνων, ήταν αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ και ηθοποιός. Υπήρξε δύο φορές «μίστερ Ολύμπια» και έπαιξε μαζί με τον Σβαρτσενέγκερ στις ταινίες, «The Terminator», «The Running Man» και «Κόναν ο Βάρβαρος».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, τους δύο άντρες συνέδεε μία μακροχρόνια φιλία και ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια έγραψε στο Instagram ότι η ζωή του ήταν «πιο διασκεδαστική, πιο πολύχρωμη και πιο πλήρης» χάρη στο Κολόμπου.

«Από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε στο Μόναχο, ήταν ο συνεργάτης μου στο "έγκλημα". Ο ένας ωθούσε τον άλλον, ανταγωνιζόμασταν ο ένας τον άλλον, και γελούσαμε κάθε στιγμή, όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε ο Σβαρτσενέγκερ για τον Κολόμπου.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στη Γερμανία, στη δεκαετία του 1960, όπου ήταν αντίπαλοι σε διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ. Αργότερα, όταν μετακόμισαν στις ΗΠΑ, δούλεψαν μαζί ως οικοδόμοι για να ακολουθήσει η καριέρα στο Χόλιγουντ με προτροπή του Καναδού μπόντι μπίλντερ Τζο Γουάιντερ.

«Όταν τελικά πήγα στην Αμερική, ήμουν μόνος», έγραψε ο Σβαρτσενέγκερ. «Είχα αφήσει την οικογένειά μου, τη χώρα μου, όλη μου τη ζωή πίσω. Έτσι, όταν ρώτησα τον Τζο Γουάιντερ αν μπορώ να προπονηθώ μαζί του, ήταν επειδή ήξερα ότι δεν ήμουν ο ίδιος χωρίς τον καλύτερο φίλο μου. Θα μπορούσα να επιβιώσω χωρίς χρήματα, χωρίς τους γονείς μου, αλλά δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς εσένα».

Ο Κολόμπου ήταν ο κουμπάρος στον γάμο του Άρνολντ με την Μαρία Σράιβερ το 1986 και ήταν ο νονός της κόρης τους Κριστίνα.

«Ο Φράνκο ήταν ένας μεγάλος φίλος για μένα και για όλα τα παιδιά μου. Ήταν πάντα αγαπητός, πάντα υποστηρικτικός και ενθαρρυντικός μέχρι το τέλος. Ένας φίλος για περισσότερα από 40 χρόνια, είμαι τόσο χαρούμενος που είχα πρόσφατα την ευκαιρία να χορέψω μαζί του και να του πω πόσο τον αγαπούσα», έγραψε ο Άρνολντ.

Και συνέχισε: «Θα μου λείπεις για πάντα. Αλλά θα ξέρω, επίσης, ότι ένα μέρος από εσένα ζει μαζί μου… Σ’ αγαπώ Φράνκο. Θα θυμάμαι πάντα τη χαρά που έφερες στη ζωή μου, τις συμβουλές που μου έδωσες και τη λάμψη στα μάτια σου που ποτέ δεν χάθηκε. Ήσουν ο καλύτερος φίλος μου».

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *