Ο Βασιλιάς των Σπορ” στην Κύπρο

03Η γιορτή του ποδοσφαίρου, η ιστορία και η εξέλιξη μέσα από μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.Μία εκπαιδευτική – ψυχαγωγική έκθεση βασισμένη στην ιστορική εξέλιξη του “Βασιλιά των Σπορ” παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην Κύπρο.   Εδώ και λίγες ημέρες το Annex 3 στο The Mall of Cyprus φιλοξενεί μία μεγάλη, αναδρομική έκθεση με περισσότερα από 3.000 συλλεκτικά και ιστορικά αντικείμενα από τον χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Σε μία αίθουσα εμβαδού 1100 τετραγωνικών μέτρων οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αυθεντικά και υπογεγραμμένα προϊόντα μεγάλων μορφών του ποδοσφαίρου, ιστορικά και μοντέρνα αντικείμενα γύρω από το ποδόσφαιρο, εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά βίντεο, μοναδικές ρετρό εμφανίσεις Εθνικών ομάδων και Συλλόγων της Ευρώπης από το 1950 μέχρι σήμερα, αυθεντικές φανέλες, υπογεγραμμένα παπούτσια και πληροφορίες για τους “θρύλους” του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου, μπάλες και εμφανίσεις από ποδοσφαιριστές μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, αφίσες, μασκότ, φωτογραφίες, βίντεο, αναμνηστικά δώρα από ιστορικές αναμετρήσεις και παγκόσμιες διοργανώσεις κ.α. 
003

 

 

 

 

 

 

Στο χώρο της έκθεσης υπάρχουν συνοδοί/ξεναγοί που ενημερώνουν τους επισκέπτες για τα εκθέματα σε δύο γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά), ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί, ποδοσφαιρικά κουίζ και ψηφοφορίες με έπαθλα.   Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 1η Ιουνίου (Ώρες λειτουργίας: Δευτ. – Παρ.: 15.00 – 21.00 και Σαβ., Κυρ.: 10.00-21.00). Πηγή: www.lifo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *