Ο γιος που περιμένω είναι ένα πραγματικό θαύμα»

94Διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος στον τέταρτο μήνα στα 45 της χρόνια

Μετά από εκατοντάδες φήμες που την ήθελαν να περιμένει τον πελαργό και αντίστοιχες διαψεύσεις από την ίδια αλλά και τον κύκλο της, τελικά ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση του χαρμόσυνου γεγονότος!

Όπως αποκάλυψε στο αμερικανικό περιοδικό «Intouch» βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας ένα αγοράκι, το όνομα του οποίου έχει ήδη αποφασίσει μαζί με τον αγαπημένο της, με τον οποίο ακόμα δεν έχουν παντρευτεί, αλλά έχουν αρραβωνιαστεί και αυτό φαίνεται από το δαχτυλίδι των αρραβώνων, που υπάρχει στο χέρι της.

Δεν είναι άλλη από την 45χρονη Jennifer Aniston, που περιμένει να γεννήσει στα μέσα του φθινοπώρου τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Justin Theroux.

Η διάσημη ηθοποιός με τις ελληνικές ρίζες, μιλώντας τον γιο που περιμένει αναφέρεται στο περιοδικό σε πραγματικό θαύμα, αφενός λόγω της ηλικίας της, αλλά και επειδή η εγκυμοσύνη της, όπως ομολογεί, την έφερε πιο κοντά στη μητέρα της, με την οποία δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις τα τελευταία χρόνια…

Σύμφωνα με την «Mirror» η Aniston αναμένεται να παντρευτεί στις 10 Αυγούστου, τη μέρα που είναι και τα γενέθλια του Theroux…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *