Ο γιος του Τομ Χανκς διηγήθηκε μία άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Λουκ Πέρι

Ο γιος του Τομ Χανκς διηγήθηκε μία άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Λουκ Πέρι

Η συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram με αφορμή το θάνατο του «Ντίλαν»

Η είδηση του θανάτου του Λουκ Πέρι έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση και θλίψη. Απλοί τηλεθεατές στέλνουν μέσα από τα social media το δικό τους «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό, που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 52 του χρόνια, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όμως, συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό του θάνατο είναι οι συνεργάτες, οι φίλοι του, αλλά και πολλοί διάσημοι, οι οποίοι είχαν έναν καλό λόγο να καταθέσουν για το «Ντίλαν» του Beverlly Hills 90210, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media. Ανάμεσά τους και ο γιος του Τομ Χανκς, Κόλιν ο οποίος μοιράστηκε με τον κόσμο μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Λουκ Πέρι, που αποδεικνύει το ήθος που είχε εν ζωή και όλοι αναφέρονται σε αυτό.

Ο σκηνοθέτης ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του εκλιπόντα ηθοποιού, την οποία συνόδευσε με τη διήγηση της απίστευτης ιστορίας.

«Τον συνάντησα μόνο μια φορά αλλά η ιστορία είναι τόσο καλή για να την διηγηθώ μπροστά στα τόσο θλιβερά νέα. Η γυναίκα μου και εγώ επιστρέφαμε αεροπορικώς από το Μεξικό. Δύο σειρές μπροστά από εμάς, ήταν δύο αδέρφια, μικρά παιδιά που μάλωναν και φώναζαν το ένα στο άλλο. Οι γονείς τους ανήμποροι να αντιδράσουν. Δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να τα σταματήσουν. Όσοι είστε γονείς καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μερικές φορές δεν υπάρχει κάτι να κάνεις. Ήταν σε παραλήρημα για περίπου δύο ώρες. Δέκα λεπτά πριν την προσγείωση είχε αρχίσει να γίνεται ακόμα πιο έντονο. Από το πουθενά, ένας άνδρας που ταξίδευε στην πρώτη θέση έρχεται προς τα άτακτα παιδιά. Φοράει καπέλο, γυαλιά, έχει γενειάδα και κρατάει μπαλόνια τα οποία δίνει στα παιδιά. Γονατίζει, σκύβει και τα αγκαλιάζει. Τα παιδιά ηρέμησαν σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Οι επιβάτες ξέσπασαν αμέσως σε χειροκροτήματα για τον "άγνωστο" που κατάφερε να τα ηρεμήσει. Λίγο ακόμα να είχε κρατήσει αυτό και θα είχε ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος. Στη συνέχεια κατεβήκαμε από το αεροπλάνο και περιμέναμε στη σειρά. Ρίχνω ένα βλέμμα στον τύπο και λέω στη γυναίκα μου: "Ξέρεις ποιος είναι αυτός; Νομίζω, ότι αυτός ο ήρωας με τα μπαλόνια είναι ο Λουκ Πέρι". Έτυχε να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Γυρίζει προς το μέρος μου και μου λέει κάτι για την ταινία Fargo. Αρχίζω και τον επαινώ για την κίνησή του με τα μπαλόνια. "Αυτό δεν διδάσκεται", του λέω. Μου απαντάει πως όταν ταξιδεύει έχει πάντα μπαλόνια για να δίνει στα παιδιά που ουρλιάζουν. Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια αλλά δεν είχα και λόγο να τον αμφισβητήσω. Ο τύπος ήταν ένας αληθινός τζέντλεμαν. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Θα είμαι ανόητος αν από εδώ και πέρα δεν αρχίσω να ταξιδεύω έχοντας μαζί μου μπαλόνια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κόλιν Χανκς, συγκινώντας τους πάντες.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *