Ο Ερντογάν Θα Έχει Το Ίδιο Τέλος Με Τον Σαντάμ;

Η τύχη του Ερντογάν κρίνεται απο το Αμερικανικό Κογκρέσο, και εάν θα αποφασίσει να επιβάλλει Αμερικανικό εμπάργκο όπλων- ανταλλακτικών και πυρομαχικών στην Τουρκία.
Ο Τουρκικός Στρατός κατα 99% διαθέτης όπλα προέλευσης Made in USA, και ένα εμπάργκο θα ήταν καταστροφικό για τον Τουρκικό Στρατό, σε συνδυασμό με την κατρακύλα της Τουρκικής Λίρας-Οικονομίας, μάλλον πάμε σε ένα δέυτερο πραξικόπημα!
Ο Ερντογάν θα βάλει ο ίδιος την ταφόπλακα του, αν τελικά στραφεί και αγοράσει ρωσικά μαχητικά Su-57, προς απάντηση στην απόφαση της Ουάσινγκτον να αναστείλει την παράδοση των F-35, ως απάντηση για την αγορά ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400.
Είναι σχεδόν σίγουρο, ότι ακόμα και τώρα, Τούρκοι Στρατηγοί προσκείμενη στις ΗΠΑ, εξετάζουν το ενδεχόμενο ανατροπής του Τούρκου Προέδρου, με πολλούς αναλυτές να εκφράζουν φόβους για νέο εμφύλιο στην περιοχή, διότι ένα μεγάλο κομμάτι του Τουρκικού Στρατού, και Λαού, θα συνεχίσει να στηρίζει τον Ερντογάν, πράγμα που θα φέρει την ένοπλοι αντιπαράθεσης με τους Πραξικοπηματίες!
Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: [email protected]
http://priftisnews.blogspot.gr/2018/05/blog-post_27.html Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *