Ο “Ζοτς”… έβγαλε το καπέλο στον Ιτούδη στην 1η ημέρα του “Αθήνα 2019”

Ο "Ζοτς"… έβγαλε το καπέλο στον Ιτούδη στην 1η ημέρα του "Αθήνα 2019"

Στο κατάμεστο κλειστό των Μελισσίων βρέθηκαν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι ο Δημήτρης Ιτούδης, οι οποίοι συμμετέχουν στο "Αθήνα 2019", το υψηλού επιπέδου Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ. (PHOTOS)

Πάνω από 300 προπονητές όλων των κατηγοριών (από Basket League μέχρι τοπικές κατηγορίες) βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (11/07) στο κλειστό των Μελισσίων. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το διήμερο 11-12/07 το υψηλού επιπέδου Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2019", στο οποίο μεταξύ άλλων ομιλητές είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο head coach της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος μίλησε για τα plays μετά τα time out, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Δημήτρη Ιτούδη για την επιτυχία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη EuroLeague. "Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Γιαννάκη (σ.σ. πρόεδρος του ΣΕΠΚ) για την πρόσκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Είναι μεγάλη χαρά που μιλάω μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη, που φέτος πήρε τη EuroLeague. Μπράβο Δημήτρη", είπε μεταξύ άλλων ο "Ζοτς".

Ο Ομπράντοβιτς ήταν ο τελευταίος που μίλησε, ενώ είχαν προηγηθεί οι Δημήτρης Ιτούδης και Κώστας Χατζηχρήστος. Ο head coach της ΤΣΣΚΑ θα μιλήσει και αύριο (12/07) στο σεμινάριο, με θέμα την διαχείριση της κρίσης μέσα στη σεζόν, ενώ προηγουμένως θα μιλήσουν οι Γιάννης Χριστόπουλος και Ανδρέας Πιστιόλης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το σεμινάριο "Αθήνα 2019" του ΣΕΠΚ:

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *