Ο Κάνιε Γουέστ είναι πηγή έμπνευσης για τον κωμικό Σεθ Ρόγκεν

Ο Κάνιε Γουέστ είναι πηγή έμπνευσης για τον κωμικό Σεθ Ρόγκεν

Ο γνωστός ηθοποιός αποθεώνει την επιχειρηματική δραστηριότητα του ράπερ

Ο ηθοποιός Σεθ Ρόγκεν που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους Ιουνίου/Ιουλίου του περιοδικού GQ στη συνέντευξή του μιλάει για τις επιτυχίες του, τις αποτυχίες του, αλλά και τον Κάνιε Γουέστ ως πηγή έμπνευσης.

«Νομίζω ότι όσο γίνεσαι επιτυχημένος και διάσημος, τόσο τείνεις προς την υπεροψία και το να προσπαθείς απλά να πετάξεις ευθεία δεν αρκεί» λέει ο Σεθ Ρόγκεν. «Πρέπει να απομακρύνεστε από αυτό. Γιατί αν απλά προσπαθήσετε να πάτε ευθεία, θα σας παρασύρει», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που βοηθάει για να μην παρασυρθείς, είναι να διατηρείς όσο μπορείς τον έλεγχο στα πρότζεκτ, στα οποία συμμετέχεις».

«Νιώθω άβολα όταν συμμετέχω σε ένα πρότζεκτ, αλλά δεν το ελέγχω από την αρχή μέχρι το τέλος», τονίζει ο ηθοποιός αναφερόμενος στην ταινία «The Green Hornet», που τον οδήγησε να παραμείνει σε πρότζεκτ προϋπολογισμού 25 – 25 εκατ. δολαρίων», ανέφερε.

Ο Καναδός ηθοποιός είπε όμως ότι «μερικές φορές το να πιέζουμε τον εαυτό μας σε νέες κατευθύνσεις μπορεί να είναι γόνιμο» και ανέφερε ως παράδειγμα τον ράπερ Κάνιε Γουέστ και την επιτυχημένη δραστηριοποίησή του στον τομέα των υποδημάτων.

«Είναι μια λεπτή γραμμή, γιατί κοιτάζω τον Κάνιε, για παράδειγμα, και θυμάμαι ότι στην αρχή, οι άνθρωποι του έλεγαν “Γιατί κάνεις παπούτσια; Απλά κάνε μουσική”» τονίζει ο Ρόγκεν. Και όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πρόσθεσε: «Και τα παπούτσια του είναι υπέροχα. Οι άνθρωποι τα αγαπούν. Έκανε τα Adidas να αποφέρουν δισεκατομμύρια δολάρια. Έτσι, υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για το τι συμβαίνει αν παραμένει κάποιος στη λωρίδα του, μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν πραγματικά σπουδαία πράγματα έξω από τη λωρίδα τους».

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *