Ο Κυρ. Μητσοτάκης αποδέχθηκε την «πρόκληση» του Μ. Βέμπερ να κόψει τη γραβάτα του

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Την «πρόκληση» του Μάνφρεντ Βέμπερ να κόψει την γραβάτα του με αφορμή τις μισθολογικές διαφορές που υπάρχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποδέχθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης, απαντώντας μέσω Twitter στον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν.

Dear Manfred, challenge accepted! I will be posting a video on Tuesday, as soon as I am back from the US. Raising awareness about a very real issue is the first step towards solving it. The #GenderPayGap is not acceptable. https://t.co/8ebc3Twu33

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 8, 2019

«Αγαπητέ Μάνφρεντ, αποδέχομαι την πρόκληση! Θα αναρτήσω το σχετικό βίντεο την Τρίτη, μόλις γυρίσω από τις ΗΠΑ. Η ευαισθητοποίηση για ένα πραγματικό πρόβλημα είναι το πρώτο βήμα για τη λύση του. Οι μισθολογικές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών είναι απαράδεκτες», έγραψε στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο κ. Βέμπερ, φαίνεται να κοβεί 23 από τα 140 εκατοστά της γραβάτας του, τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό 16,5%, όσο δηλαδή υπολογίζεται ότι είναι η μισθολογική διαφορά μεταξύ των δύο φύλων.

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *