Ο Κώστας Ζουράρις ίδρυσε Varoufakis fan club

1Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ο πλέον προβεβλημένος υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και δικαιολογημένα καθώς η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Μάλιστα εδώ και δυο μήνες λειτουργεί στην οδό Ξενοκράτους, στο Κολωνάκι, το fan club του καθηγητή Γιάνη Βαρουφάκη.

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης», ιδρυτής του είναι ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις και μέλη του η Πόπη Μοσκώφ και o καθηγητής πανεπιστημίου Μιχάλης Κοπιδάκης.

Οι τρεις τους ίδρυσαν στην αρχή fan club για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά εν συνεχεία συνήλθαν εν ολομελεία στο εστιατόριο «Φιλίππου» στο Κολωνάκι και αποφάσισαν να το επεκτείνουν σε fan club Βαρουφάκη.

«Είμαι ερωτευμένος με τον Βαρουφάκη, τον αγαπώ» βροντοφωνάζει συχνά ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος πιστεύει ότι όσο του επιτίθενται οι Γερμανοί τόσο τoν ενισχύουν. «Διά της επιθέσεως αναδεικνύουν το πλεονέκτημα και το τάλαντό του», λέει χαρακτηριστικά.

Και κάτι ακόμη. Ο κ. Ζουράρις επιμένει ότι «δεν είναι δουλειά αυτή του βουλευτή», δεν ήθελε καν να γίνει βουλευτής, αλλά το έκανε μόνο και μόνο για να στηρίξει την παλιά «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *