Ο ΛαΒίν σόκαρε τους 76ερς

Ο ΛαΒίν σόκαρε τους 76ερς

Ο Ζακ ΛαΒίν έβαλε 39 πόντους, συμπεριλαμβανομένου και του νικητήριου λέι-απ 1,4'' πριν από τη λήξη, οδηγώντας το Σικάγο στη νίκη επί των 76ερς με 108-107.

Οι Μπουλς στηρίχθηκαν στους ώμους του Ζακ ΛαΒίν. Και αυτός τους κουβάλησε μέχρι τέλους. Ο εκρηκτικός σούτινγκ γκαρντ έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές και ουσιώδεις φετινές εμφανίσεις του και οι Μπουλς έκαναν την έκπληξη στο United Center. Οι "ταύροι" νίκησαν τους 76ερς 108-107 με τον ΛαΒίν να σημειώνει το νικητήριο λέι-απ 1,4'' πριν από τη λήξη του αγώνα, κι ενώ στα 4,8'' είχαν προηγηθεί 2/2 βολές από τον Τζίμι Μπάτλερ.

Και τι δεν έκανε ο ΛαΒίν… Πέρα από το νικητήριο καλάθι, πέτυχε συνολικά 39 πόντους (συμπεριλαμβανομένων και 13 στην τέταρτη περίοδο), ενώ έκλεψε και την μπάλα στην επαναφορά που έκαναν οι 76ερς στην τελευταία επίθεση, η οποία… έγινε δύο φορές. Με το ματς να έχει ολοκληρωθεί, τις ομάδες να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο και τον κόσμο να αποχωρεί, οι διαιτητές είδαν το video και συνειδητοποίησαν ότι απέμεναν 0,5'' για τη λήξη, με αποτέλεσμα να δώσουν στους 76ερς και μία δεύτερη ευκαιρία. Δεν την εκμεταλλεύτηκαν πάντως ούτε αυτή.

Η Φιλαντέλφια έκανε εκ νέου λάθος στην επαναφορά και κάπως έτσι οι Μπουλς έκλειψαν τη νίκη, σε ένα ματς με 18 εναλλαγές στο προβάδισμα, στο οποίο ανέτρεψαν διαφορά 10 πόντων στα τελευταία έξι λεπτά (88-98 στο 42').

Photo credits: AP Photo/David Banks

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *