Ο Λαμάρ Όντομ αποκάλυψε πώς εξαπάτησε το ντόπινγκ κοντρόλ το 2004

Ο Λαμάρ Όντομ αποκάλυψε πώς εξαπάτησε το ντόπινγκ κοντρόλ το 2004

Ο Λαμάρ Όντομ αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε… ψεύτικο πέος για να βγει "καθαρός" από ντόπινγκ κοντρόλ που πέρασε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Την αποκάλυψη ότι το 2004 χρησιμοποίησε ψεύτικο πέος για να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ έκανε ο Λαμάρ Όντομ! Ο παλιός ΝΒΑερ μίλησε στον Κρις Χέινς του Yahoo και στο πλαίσιο της συνέντευξης εξιστόρησε τι συνέβη το καλοκαίρι του 2004, όταν είχε δεχτεί πρόταση να παίξει στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, αλλά ήξερε ότι δεν πρόκειται να περάσει το ντόπινγκ κοντρόλ.

"Έκανα χρήση μαριχουάνας κάθε μέρα εκείνο το καλοκαίρι. Αρχίσαμε λοιπόν να ψάχνουμε στο google "ψεύτικα πέη" και να αναζητούμε τρόπους να νικήσουμε το ντόπινγκ κοντρόλ. Έπειτα από ενδελεχή έρευνα παραγγείλαμε ένα μεγάλο, πλαστικό πέος", είπε ο Όντομ. Όταν λοιπόν έφτασε στο σπίτι του ο υπεύθυνος για το ντόπινγκ κοντρόλ, ο Αμερικανός φόργουορντ πήρε τα ούρα του προσωπικού γυμναστή του, τα έβαλε σε ένα δοχείο που είχε κρύψει στο ψεύτικο πέος και κάπως έτσι όλη η διαδικασία κύλησε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο Όντομ όχι μόνο πέρασε το ντόπινγκ κοντρόλ, αλλά επιλέχθηκε και για την τελική δωδεκάδα των ΗΠΑ που έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Ο απολογισμός του σε εκείνο το τουρνουά ήταν 9,3 πόντους και 5,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Η Εθνική των ΗΠΑ απέτυχε όμως, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Photo credits: AP Photo/Dusan Vranic

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *