Ο Μπλατ συγκίνησε τον Γκος

Ο Μπλατ συγκίνησε τον Γκος

Ο Ντέιβιντ Μπλατ συγκίνησε τον Φιλ Γκος, ο οποίος φρόντισε να ευχαριστήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού και μέσω διαδικτύου. (VIDEO).

Ο Φιλ Γκος με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram ευχαρίστησε και διαδικτυακά τον Ντέιβιντ Μπλατ για όσα ανέφερε για εκείνον μετά το τέλος του ΕΚΟ All Star Game.

O 60χρονος Αμερικανός κόουτς του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της γιορτής της Basket League ανάφέρθηκε και στον 36χρονο Αμερικανό γκαρντ του ΠΑΟΚ."Είστε όλοι εδώ και βλέπετε τόσα πολλά παιχνίδια, τόσους πολλούς ξένους παίκτες να έρχονται σε αυτήν την υπέροχη μπασκετική χώρα. Ίσως να το παρακολουθείτε και στην Ευρώπη. Ο Φιλ είναι ένας από τους κλασάτους παίκτες, από τους πιο αληθινούς εκπροσώπους, από αυτό που είναι το διεθνές μπάσκετ. O τρόπος που έχει μπει σε μια ξένη χώρα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Παρότι είναι σε μια χώρα με πολύ μεγάλους παίκτες, ο Φιλ Γκος είναι επίσης είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου", ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπλατ πριν άπαντες ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων του ΕΚΟ All Star Game ευχαρίστησε τον Ντέιβιντ Μπλατ και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αλλά και μέσω του διαδικτύου. "Για να ολοκληρώσουμε με το All Star Weekend. Εδώ είναι μερικά όμορφα λόγια από τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ! Παίζω μπάσκετ όλη μου την την ζωή κι έχω αυτό μου επέτρεψε να ζήσω πράγματα που μόνο είχα ονειρευτεί. Προσπαθώ να παίζω σε κάθε αγώνα με τον σωστό τρόπο και κυρίως για τη ΝΙΚΗ! Όταν ακούω κάποιο να μιλάει για εμένα με αυτό τον τρόπο νιώθω, πως άξιζε να περάσω τόσο χρόνο μακριά από την οικογένεια και τους φίλους μου και αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο. Δεν έπαιζα ποτέ για την αναγνώριση, αλλά αυτό ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΟΥΤΣ ΜΠΛΑΤ!", έγραψε ο έμπειρος γκαρντ στο Instagram, ενώ δημοσίευσε και το video με απόσπασμα των δηλώσεων του Ντέιβιντ Μπλατ.

Photo credits: Eurokinissi

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

To cap off ALL-STAR weekend.. Here are some kinds words from from Coach David Blatt! I’ve been playing basketball basically all my life. has allowed me to experience things that I have only dreamed of. I try to play the game the right way and more importantly WIN! Hearing somebody speak about me in this manner makes me feel that all the time spent away from my family and friends, also all the countless hours spent in the gym was worth it! I never played the game for any recognition. But this was AWESOME! THANK YOU COACH BLATT! @cookaman_canflatoutdoit @paokbasketball #ilovethisgame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Phil Goss (@philg32) στις

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *