Ο Μπραντ Πιτ στα 50α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον

Ο Μπραντ Πιτ στα 50α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον

Όσα έγιναν στη συνάντησή τους και οι διάσημοι καλεσμένοι

Όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού πριν έναν χρόνο, ο ξένος Τύπος αμέσως τον συνέδεσε με εκείνον του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.

Μάλιστα, κάθε λίγο και λιγάκι διάφορα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να είναι και πάλι ζευγάρι, μετά το επεισοδιακό τους διαζύγιο το 2005 για τα μάτια της Τζολί. Ωστόσο και οι δύο είτε διέψευδαν τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης είτε σφύριζαν αδιάφορα σε όσα γράφονταν και λέγονταν για εκείνους.

Κι ενώ πρόσφατα άλλα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Πιτ βγαίνει με την Σαρλίζ Θερόν, εκείνος εμφανίσθηκε στο πάρτι γενεθλίων της Άνιστον και προκλήθηκε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού παροξυσμός. Γιατί, σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους της ηθοποιού θα ήταν ο πρώτος σύζυγός της.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, η Άνιστον η οποία έκλεισε τα 50 της χρόνια, θέλησε να γιορτάσει τον μισό αιώνα ζωής με τους διάσημους φίλους της σε ένα λαμπερό πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς, που θα έμενε σε όλους αξέχαστο. Και στη λίστα της συμπεριέλαβε και τον Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, όπως γράφουν, εκείνος δεν της είχε δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση αν θα πήγαινε στο πάρτι. Οπότε, όταν εκείνη τον είδε μπροστά της μία μεγάλη έκπληξη, αλλά και συγκίνηση την ένιωσε.

Ο Μπραντ Πιτ αποχωρεί από το πάρτι

Οι δυο τους, όπως γράφεται στον Τύπο, είχαν μία σύντομη κουβέντα, αλλά λόγω των πολλών καλεσμένων, η Άνιστον δεν βρήκε χρόνο για να περάσει μαζί του περισσότερη ώρα. Η άφιξη του Μπραντ Πιτ στο χώρο όπου έγινε το πάρτι προκάλεσε έκπληξη στους φωτογράφους που είχαν στηθεί έξω από αυτό, τρέχοντας να τον απαθανατίσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love these ladies ????Celebrated this beauty last night ✨Happy Bday JA! We all love you sooo!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις

Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός είχε φροντίσει να καμουφλαριστεί καλά από τα αδιάκριτα φλας, φορώντας το χαρακτηριστικό τζόκει, ενώ έτρεξε γρήγορα προς το εσωτερικό του χώρου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν το ζεύγος Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ, η Ρις Γουίδερσπουν, η Κέιτ Χάντσον, η Γκουίνεθ Πάλτροου (πρώην αρραβωνιαστικιά του Πιτ), ο Ρόμπερτ Ντάουνι τζ., η Ντέμι Μουρ, ο Ορλάντο Μπλουμ με την Κέιτι Πέρι, η Κόρτνεϊ Κοξ (η Μόνικα από τα Φιλαράκια) και πολλοί άλλοι που έφτασαν συνολικά τους 200.

Η Τζένιφερ Άνιστον, αν και δεν έχει λογαριασμό στο Instagram τις τελευταίες ώρες πρωταγωνιστεί σε αυτό, χάρη στα βίντεο που ανέβασαν οι καλές της φίλες, Κέιτ Χάντσον και Γκουίνεθ Πάλτροου. Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός δείχνει σε όλα τα στιγμιότυπα να απολαμβάνει τη βραδιά και τα 50α της γενέθλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy birthday (last night and tomorrow) to #jenniferaniston our ray of sunshine, example of perpetual goodness. We love you so much and you make 50 LOOK ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *