Ο Ντόντσιτς απέτυχε να ισοφαρίσει ρεκόρ του ΛεΜπρόν μόλις για έναν πόντο!

Λούκα Ντόντσιτς: Απέτυχε να ισοφαρίσει ρεκόρ του ΛεΜπρόν μόλις για έναν πόντο!

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρέθηκε μόλις έναν πόντο μακριά από το να ισοφαρίσει ένα σπουδαίο ρεκόρ του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στο ΝΒΑ και να μπαίνει στην ίδια πρόταση με θρύλους της λίγκας. Στον αγώνα με τους Νικς (νίκη με 114-90), πάντως, απέτυχε να σημειώσει ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα και να μπει (ξανά) στην ίδια πρόταση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις για… έναν πόντο!

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ο Ντόντσιτς χρειαζόταν να σημειώσει 17 πόντους για να φτάσει τους 1.000 πόντους στην καριέρα του στο ΝΒΑ και να ισοφαρίσει την επίδοση του ΛεΜπρόν ως του γρηγορότερου παίκτη που έσπασε το συγκεκριμένο φράγμα, με τον "Βασιλιά" να έχει χρειαστεί 49 αγώνες στην ρούκι χρονιά του. Κατά σύμπτωση, αυτός ήταν ο 49ος αγώνας στην καριέρα του Σλοβένου στην καλύτερη λίγκα του κόσμου, με αρκετό κόσμο να περιμένει με αγωνία να πιάσει ακόμα μία κορυφή. Αυτή τη κορυφή όμως δεν έμελλε να την πιάσει!

Κόντρα στους Νικς ο Ντόντσιτς σημείωσε 16 πόντους και έφτασε τους… 999 πόντους! Κοινώς, αυτό το ρεκόρ δεν μπόρεσε να το ισοφαρίσει κι ας ευστόχησε μέχρι και σε τρίποντο με… πεταχτάρι μήπως τα καταφέρει! Όχι βέβαια πως έχει και τόση σημασία δεδομένου ότι φέτος αριθμεί 20.4 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 32.1 λεπτά συμμετοχής. Απλώς σίγουρα θα ήταν ωραίο να κάνει ακόμα ένα ρεκόρ.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του Ντόντσιτς από τον αγώνα με τους Νικς:

AP Photo/LM Otero

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *