Ο Πιτίνο στο “κλειστό” του Αμύντα

Ο Πιτίνο στο "κλειστό" του Αμύντα

O Ρι Πιτίνο το απόγευμα της Τετάρτης (3/4) έδωσε το "παρών" στο κλειστό της "Πυρκάλ" και παρακολούθησε την προπόνηση του Αμύντα. (PICS).

Με έναν υψηλό προσκεκλημένο διεξήχθη η προπόνηση του Αμύντα του την Τετάρτη (3/4), καθώς στο κλειστό γήπεδο της "Πυρκάλ" και παρακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας του Αλέξανδρου Ζαβού συνοδευόμενος από το μέλος του επιτελείου του Παναθηναϊκού, Νίκο Παππά.

Ο Αμύντας δοκιμάζει τον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ, Ντίλον Αβάρε, του οποίου ο πατέρας είναι με φίλος με τον Ρικ Πιτίνο. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολούθησει εν δράσει τον νεαρό Αμερικανό, ενώ έβγαλε και αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες με μέλη της ομάδας του Αμύντα.

"Υπό του βλέμμα του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, πραγματοποιήθηκε η αποψινή προπόνηση του Αμύντα.

Η προετοιμασία του Αμύντα συνεχίζεται ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης στο Μεσολόγγι, με τον ΓΣ Χαρίλαου Τρικούπη για την 25η Αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Στην σημερινή απογευματινή προπόνηση ο προπονητής της ομάδα μας, Αλέξανδρος Ζαβός, είχε ετοιμάσει μια ιδιαίτερη έκπληξη στους παίκτες μας, έναν ξεχωριστό καλεσμένο. Στο Κλειστό του Υμηττού βρέθηκε ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού και μέλος του Basketball Hall Of Fame, Ρικ Πιτίνο, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Νίκο Παππά. Στην προπόνηση του ανδρικού μας συμμετείχε και ο 24χρονος guard, γιος αδερφικού φίλου του Πιτίνο, Dylan (σ.σ. Αβάρε). Ο εμβληματικός προπονητής παρακολούθησε όλη την προπόνηση, συνομίλησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου μας, Λάκη Ζούπα, έβγαλε φωτογραφίες με παίκτες, προπονητές και μικρούς αθλητές των ακαδημιών μας και έδωσε τις ευχές του για τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα", αναφέρει το δελτίο Τύπου του Αμύντα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Αμύντας:

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *