Ο Πιτίνο, το Σεντ Τζονς και η απολογία

Ο Πιτίνο, το Σεντ Τζονς και η απολογία

Η New York Post συνδέει τον Ρικ Πιτίνο με το Σεντ Τζονς, ο ίδιος δηλώνει σίγουρος πως θα οδηγήσει το πανεπιστήμιο στην elite του NCAA, όμως εξηγεί πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προηγηθεί μια σειρά γεγονότων.

Ο Κρις Μάλιν αποχαιρέτησε το Πανεπιστήμιο Σεντ Τζονς και επίσημα το βράδυ της Τρίτης (9/4), ο Μπόμπι Χάρλεϊ είναι ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει κι ο πρώτος στόχος των ανθρώπων που αποφασίζουν, ωστόσο οι φήμες στη Νέα Υόρκη και μια πληροφορία της New York Post υποστηρίζουν τις τελευταίες ώρες πως ο Ρικ Πιτίνο ενδιαφέρεται για τη θέση και -με κάποιον τρόπο- εκδήλωσε στη διάρκεια της Δευτέρας (8/4) την επιθυμία του για να την πάρει.

Ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος προετοιμάζεται για τα playoffs της EuroLeague και τη σειρά με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Άνταμ Ζαγκόρια και του εξήγησε πως για να υπάρξει "γάμος" με το Πανεπιστήμιο της πόλης του θα πρέπει πρώτα να υπάρξει μια σειρά ενεργειών που θα "καθαρίσουν" τη φήμη του μετά από το σκάνδαλο στο Λούιβιλ.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο Πιτίνο, ανέφερε και το εξής: "Θα βοηθούσα τον Σεντ Τζον να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο του κολεγιακού μπάσκετ, στο οποίο δεν έχει βρεθεί από την εποχή του Λούι Καρνεσέκα. Πριν συμβεί όμως αυτό, η Νέα Υόρκη θα πρέπει να απολογηθεί γιατί διέλυσε τη φήμη ενός αθώου ανθρώπου. Επειδή δεν θα το κάνει, καλή τύχη στο πανεπιστήμιο της πόλης μου".

Ο Πιτίνο είναι γεννημένος στο Λονγκ Άιλαντ και έχει σπίτι στο Μανχάταν, ενώ το όνομά του συνδέθηκε με το UNVL και το UCLA στο οποίο κατέληξε σήμερα (9/4) ο Μικ Κρόνιν (24 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο έξι χρόνων), πρώην προπονητής του Σινσινάτι. Σύμφωνα πάντα με τον Ζαγκόρια, ο 66χρονος Hall of Famer αντιλαμβάνεται πως έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει δουλειά στο ΝΒΑ το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά στο NCAA μετά απ' όσα έγιναν στο Λούιβιλ, ενώ ο δημοσιογράφος του ESPN διαψεύδει πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με το Σεντ Τζονς.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *