Ο Ραντλ πάτησε τους Μπουλς

Ο Ραντλ πάτησε τους Μπουλς

Με τον Τζούλιους Ραντλ να είναι ασταμάτητος, οι Πέλικανς άλωσαν το Σικάγο, νικώντας με 125-120 τους Μπουλς.

Στην επιστροφή του στην δράση έπειτα από απουσία 5 αγώνων – και με το όνομά του να μπλέκεται σε σενάρια ανταλλαγών, ο Τζούλιους Ραντλ έδειξε ανεπηρέαστος, οδηγώντας τους Πέλικανς στη νίκη με 125-120 επί των Μπουλς.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, μέχρι έναν ξέσπασμα των Πέλικανς λίγο πριν το φινάλε να τους δώσει μία μικρή διαφορά ασφαλείας, ο Ραντλ ήταν αυτός που έκανε την διαφορά. Και όλα αυτά με τον – υγιή – Άντονι Ντέιβις να παρακολουθεί από τον πάγκο, με τους Πέλικανς να έχουν αποφασίσει να μην τον χρησιμοποιήσουν μέχρι να περάσει η προθεσμία των ανταλλαγών.

Ο Ραντλ ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 31 πόντους και 8 ριμπάουντ, κάνοντας ό,τι ήθελε κάτω από τα καλάθια. Από κοντά τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζρου Χόλιντεϊ με 18 πόντους και 11 ασίστ, με τον Τσέικ Ντιαλό να προσθέτει 18 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Για τους Μπουλς, ο Λάουρι Μάρκανεν είχε 30 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Ζακ ΛαΒίν 28 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ και ο Κρις Νταν 18 πόντους και 8 ασίστ.

AP Photo/Brandon Dill

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *