Πάει για χαφ, κρατά Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

1Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τη Σεντ Ετιέν αποκάλυψε με επώδυνο τρόπο κάποιες αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ φαίνεται πως τις αναγνώρισε και προσπαθεί, έστω και με καθυστέρηση αφού ο στόχος του Europa League χάθηκε νωρίς, να καλύψει τα κενά.

Αποτελεί επί της ουσίας ειλημμένη απόφαση της διοίκησης να υπάρξει άμεσα απόκτηση ενός ικανού κεντρικού χαφ, μιας και η απουσία του Γιόχανσον ήταν αισθητή και στοίχισε την Πέμπτη. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αφήσει αυτό το κομμάτι πίσω έχοντας θέσει προτεραιότητα την ενίσχυση με έναν ακόμη αμυντικό, ωστόσο-μετά και την απόκτηση του Κώστα Μανωλά που αποτελεί μια έξτρα λύση για τα μετόπισθεν-τα δεδομένα άλλαξαν πλέον. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να καλύψει αυτό το κενό το συντομότερο δυνατό, αναγνωρίζοντας πως δίχως ένα συμπλήρωμα στο δυνατό δίδυμο Σιμόες-Γιόχανσον είναι αδύνατο να βγει χωρίς προβλήματα μια απαιτητική σεζόν.

Όσον αφορά στον Έλντερ Μπαρμπόσα, το ενδιαφέρον από την Αλ Γουάσλ είναι υπαρκτό, αν κι όχι ακόμη επίσημο. Η ομάδα του Μαρτίν Αρουαμπαρένα, που είχε ενδιαφερθεί ΚΑΙ για τον Ρόναλντ Βάργκας, έχει χρήματα για να δελεάσει την ΑΕΚ και τον Πορτογάλο εξτρέμ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και επί της παρούσης δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» υπολογίζουν όλους τους παίκτες του ρόστερ, ουδείς είναι προς πώληση, αλλά αν έρθει μια μεγάλη πρόταση που θα συμφέρει την ΠΑΕ και θα μπορεί με τα χρήματα που θα πάρει να καλύψει το όποιο κενό προκύψει, δεν θα πει όχι.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *