Πάολα Μπακίντου..«Με τον κ@λο μου έβγαλε ευρωβουλευτές ο Τσίπρας»

23Μία μέρα μετά τις ευρωεκλογές η νεαρή Πάολα Μπακίντου ισχυρίζεται ότι τα 0πίσθια της χρησίμευσαν στο να ενισχυθεί η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα.

Η Πάολα είναι εκπρόσωπος της «L’altra Europa con Tsipras» και μίλησε στον ιταλικό τύπο λίγες ώρες μετά από την είσοδο της λίστας Τσίπρα στην ευρωβουλή με 4,2%. «
Ο κ@λος μου χρησίμευσε για να ενισχυθεί η λίστα Τσίπρα, αλλά πίσω από αυτό υπήρχε σκληρή δουλειά», δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της. «Χρησίμευσε ώστε να κυκλοφορήσει το όνομα της λίστας, που ήταν στην πραγματικότητα αόρατη. Βέβαια, μετά ήρθε η δουλειά των τοπικών επιτροπών και των υποψηφίων», πρόσθεσε η Μπακίντου, μη μπορώντας να κρύψει την ικανοποίηση της για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η νεαρή δημοσιογράφος απάντησε και σε όλους όσους της επιτέθηκαν μετά από την επιλογή της να φωτογραφηθεί με μαγιό, λέγοντας πως παρότι προσπάθησε πολύ για τη λίστα, υπήρξαν πολλά στελέχη της που δεν εκτίμησαν την προσφορά της. «Η λίστα δεν εκτίμησε την κίνηση αυτή, θεώρησαν ότι θα μας έβλαπτε. Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Άλλωστε τα γεγονότα με δικαιώνουν», υποστήριξε η Μπακίντου.

24

Επίσης αποκάλυψε ότι μετά από την προβολή της σε Ελλάδα και Ιταλία, της απαγορεύτηκε η είσοδος σε κάποια από τα γραφεία της λίστας επειδή ήταν ανεπιθύμητη: «Είμαι απογοητευμένη και σοκαρισμένη από την τρελή συμπεριφορά των στελεχών της λίστας μου», επεσήμανε η Πάολα.

Πρόσθεσε δε, ότι επικοινώνησε με την Μπάρμπαρα Σπινέλι, μία εκ των επικεφαλής, προκειμένου να εξηγήσει τις προθέσεις της πίσω από την φωτογραφία με το λευκό μπικίνι, «η Η Σπινέλι μου απάντησε μέσω συνέντευξης όπου έλεγε ότι η κίνησή μου αυτή της κατέστρεψε την υποψηφιότητα».

Όσον αφορά τα σχέδια της νεαρής από την Σαρδηνία, η ίδια αποκάλυψε πως σκοπεύει να επιστρέψει στην δημοσιογραφία και δεν αποκλείεται να επανέλθει ως υπεύθυνη επικοινωνίας ενός άλλου πολιτικού εγχειρήματος με πρωτοποριακές ιδέες για την προώθησή του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *