Πάρτι σε μαγευτικά ποτάμια

1Τα ποτάμια έχουν την τιμητική τους την περίοδο του καλοκαιριού στον ηπειρωτικό χώρο και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Μέσα σε μαγευτικές περιοχές της φύσης γίνονται το φυσικό σκηνικό, όπου στήνονται River Party ή Φεστιβάλ προσελκύοντας χιλιάδες άτομα και κυρίως νέους, που απολαμβάνουν τη φύση και παράλληλα παρακολουθούν σημαντικά μουσικά γεγονότα. Τα σκήπτρα εδώ και 36 χρόνια κρατά το River Part στο Νεστόριο Κοζάνης στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα και κοντά στις πηγές του στον Γράμμο.

Στον ποταμό Άρδα, κοντά στην εκβολή του στον ποταμό Έβρο, το ομώνμο φεστιβάλ με την ονομασία φέτος «Συνάντηση Νέων Άρδας 2014» συμπλήρωσε 20 χρόνια και έχει εξελιχτεί σε μια συνάντηση νέων όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από τις γειτονικές χώρες.

Στην Προσοτσάνη της Δράμας στις όχθες του ποταμού Αγγίτη θα στηθεί φέτος το 11ο Εργοστάσιο River Party που έχει γίνει θεσμός.

Η Ήπειρος προσπαθεί να αποκτήσει κι αυτή το δικό της River Party τα τελευταία χρόνια. Στην Άρτα, ξεκίνησε από τον περασμένο χρόνο το «Ποτάμι ΑΡΤ Φεστιβάλ» στη διάρκεια της θερινής περιόδου δίπλα στον ποταμό Άραχθο.

Το 60 River Party διοργανώνει επίσης στις 12 Αυγούστου στις όχθες του μυθικού Αχέροντα, στην τοποθεσία Γέφυρα Μπακόλα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, ο πολιτιστικός σύλλογος Πολυσταφυλιτών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *