Πέντε… ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ αλλαγές που θα συμβούν στο ΠΕΟΣ σου μεγαλώνοντας!Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος

1Το σχήμα του θα αλλάξει και ίσως δεις να αποκτά και διαφορετικό… χρώμα

«Ου γαρ έρχεται μόνον» έλεγαν οι αρχαίοι, αναφερόμενοι στα δυσάρεστα επακόλουθα του γήρατος που, παρά τη μεγάλη πρόοδο της επιστήμης, συνεχίζουν και σήμερα να καταδυναστεύουν το ανθρώπινο είδος.

Πράγματι, το είδος μας είναι δυστυχώς καταδικασμένο να βλέπει τις νοητικές και σωματικές του λειτουργίες να εξασθενούν καθώς μεγαλώνει, αποκτά περισσότερη πείρα και μαθαίνει πώς να απολαμβάνει καλύτερα τη ζωή.

Κάποιες από αυτές τις δυσάρεστες αλλαγές είναι εμφανείς στους γύρω μας, όπως η τριχόπτωση, οι ρυτίδες, το καμπούριασμα…

Άλλες, γίνονται αντιληπτές μόνο από εμάς τους ίδιους και μάλιστα εξακολουθούν (ακόμα και στη σημερινή εποχή) να θεωρούνται ταμπού, καθώς αφορούν πιο… απόκρυφα σημεία της ανατομίας μας.

Η εφημερίδα Sun αποκαλύπτει τις πέντε… τρομακτικές αλλαγές που συμβαίνουν στο πέος ενός άνδρα καθώς μεγαλώνει.

Δείτε τις παρακάτω:

1. Λυπούμαστε, αλλά θα συρρικνωθεί

Ξέρουμε, πρόκειται για δυσάρεστο νέο, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Αυτό συμβαίνει επειδή, με την πάροδο των ετών, αρκετά κύτταρα στην «κάτω περιοχή» αντικαθίστανται από κολλαγόνο, το οποίο δεν είναι και τοσο ελαστικό. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο «συμπαγής» και «μαζεμένη» εμφάνιση. Σαν να μην έφτανε αυτό, τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται με την ηλικία, κάτι που οδηγεί σε πραγματική συρρίκνωση.

2. Ίσως αλλάξει το σχήμα

Τα πέη «βγαίνουν» σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, ωστόσο ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του και σ’ αυτόν τον τομέα. Σύμφωνα με τη Sun, είναι πολύ σύνηθες στους ηλικιωμένους άνδρες να έχουν στραβά μόρια, λόγω των… συσσωρευμένων επιπτώσεων των ατυχημάτων που έχει υποστεί το πέος τους κατά τις σεξουαλικές τους επαφές.

Η θετική πλευρά; Υπό αυτήν την έννοια το στραβό πέος σημαίνει… άκρως διασκεδαστική ζωή.

3. Προβλήματα απόδοσης

Ίσως η πιο γνωστή επίπτωση του γήρατος στα ανδρικά γεννητικά όργανα. Η στύση, ως γνωστόν, εξαρτάται απόλυτα από την καλή κυκλοφορία του αίματος και με το πέρασμα των ετών πληθαίνουν και οι παράγοντες που επηρεάζουν το κυκλοφοριακό.

4. Κι όμως, το χρώμα μπορεί να αλλάξει

Σύμφωνα με τη Sun, η αθηροσκλήρωση που πλήττει πολλούς ηλικιωμένους, προκαλώντας την πάχυνση και την ακαμψία των αρτηριών τους, επηρεάζει εκτός από τη λειτουργία του πέους και το χρώμα του.

Λιγότερο αίμα στην περιοχή σημαίνει… ανοιχτότερη απόχρωση, είτε σε ολόκληρη την επιφάνεια του πέους είτε σε μεμονωμένα σημεία.

5. Θα αποκτήσει ρυτίδες

Δεν αποκτά μόνο το πρόσωπο ρυτίδες με την πάροδο του χρόνου. Η χαλάρωση του δέρματος στην «κάτω περιοχή» μπορεί να προκαλέσει αντιαισθητικές ζάρες. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν επεμβάσεις για την αφαίρεση του επιπλέον δέρματος, ο πόνος και οι δυσκολίες ανάρρωσης από τα εν λόγω χειρουργεία έχουν ως αποτέλεσμα να μην τις προτιμούν πολλοί άνδρες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *