Πέρασε ο Ναδάλ και… περιμένει Φερέρ

88Ο Ραφαέλ Ναδάλ επικράτησε του Λεονάρντο Μάγερ για τον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός και πλησιάζει ο εμφύλιος με τον Νταβίντ Φερέρ. Διαβάστε τι έγινε.

Aν και το πάλεψε για τα καλά, ο Λεονάρντο Μάγερ δεν θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στον “Βασιλιά” της χωμάτινης επιφάνειας. Ο Ραφαέλ Ναδάλ, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Ρολάν Γκαρός, επικράτησε με 3-0 σετ και πέρασε στους “16” του γαλλικού Γκραν Σλαμ.

Ο τενίστας από τη Μαγιόρκα πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2 γκέιμ, δυσκολεύτηκε στο δεύτερο (7-5 γκέιμ), για να επιβληθεί εύκολα στο τρίτο εκ νέου με 6-2 γκέιμ και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Τώρα, θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο, Ντούσαν Λάζοβιτς, που επιβλήθηκε με 6-4, 7-5, 6-3 του Αμερικανού, Τζακ Σοκ.

Από εκεί και πέρα, ο Νταβίντ Φερέρ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και… ακονίζει τη ρακέτα του, περιμένοντας τον συμπατριώτη του. Ο Ισπανός απέκλεισε τον Αντρέας Σέπι από την Ιταλία, νικώντας με 3-0 σετ. Ο Φερέρ πήρε το πρώτο σετ με 6-2 γκέιμ, στο δεύτερο επικράτησε στο τάι μπρέικ και στο τρίτο με 6-3 γκέιμ.

Μάλιστα, έφτασε τις επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στον Σέπι. Επόμενος αγώνας του, είναι αυτός κόντρα στον Κέβιν Άντερσον, ο οποίος είχε πάρει ένα σετ από τον Κροάτη, Ίβο Κάρλοβιτς, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Επιπλέον, ο Μαρσέλ Γκρανογέρ νίκησε με 3-1 σετ του Μάρτιν Κλιζάν (6-7, 6-2, 7-6, 7-5), στον αγώνα που είχε διακοπεί το βράδυ της Παρασκευής (30/5) και τώρα παίζει με τον Μίλος Ράονιτς στην επόμενη φάση του Ρολάν Γκαρός, σε ένα άκρως ενδιαφέρον ζευγάρι.

Εκτός η Ιβάνοβιτς
Στις γυναίκες, η Άνα Ιβάνοβιτς αποκλείστηκε προτού καν φτάσει στην φάση των “16”. Η Σέρβα ηττήθηκε με 2-0 σετ από τη Λούσι Σαφάροβα (6-3 και 6-3 στα γκέιμ) και αυτή ήταν η πέμπτη σερί φορά που χάνει από την Τσέχα.

Μακριά από εκπλήξεις παραμένει η Σιμόνα Χάλεπ. Η 22χρονη Ρουμάνα νίκησε με 6-3, 6-0 γκέιμ την Τίτα Τόρο Φλορ και πέρασε στις “16” καλύτερες τενίστριες. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Σλόουν Στίβενς που νίκησε με 6-3, 6-4 την Εκατερίνα Μακάροβα και πέρασε για τρίτη σερί φορά στις “16” της διοργάνωσης.

Η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα επικράτησε της Κβίτοβα με 6-7(3), 6-1, 9-7 έπειτα από έναν αγώνα διάρκειας 3 ωρών και 13 λεπτών.

Τέλος, η Γέλενα Γιάνκοβιτς νίκησε με 6-1, 6-2 τη Σοράνα Κιρστέα και θα παίξει με τη Σάρα Εράνι, που άφησε εκτός συνέχειας την Τζούλια Γκλούσκο (6-0 και 6-1 στα γκέιμ).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *