Πέτροβιτς: “Ξέρω τον τρόπο για να νικήσουμε την Ελλάδα”

Πέτροβιτς: "Ξέρω τον τρόπο για να νικήσουμε την Ελλάδα"

Ο Άτσο Πέτροβιτς υποστηρίζει ότι ξέρει τον τρόπο με τον οποίον η Βραζιλία θα νικήσει την Ελλάδα, όπως το είχε κάνει και η δική του Κροατία το 2016. Απλά, δεν τον αποκαλύπτει…

Ο Αντερσον Βαρεζάο δεν είναι ο μόνος Βραζιλιάνος που αισιοδοξεί ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ελλάδα για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Κροάτης ομοσπονδιακός προπονητής της "σελεσάο" μίλησε σε Μ.Μ.Ε. της Βραζιλίας για το αυριανό ματς (3/9, 15:00), τονίζοντας πως "είναι σπουδαία ομάδα, αλλά ξέρω έναν τρόπο να τους νικήσουμε. Θα δούμε πώς θα γίνει και στην πράξη".

Ο Πέτροβιτς δεν αποκάλυψε βέβαια το αγωνιστικό πλάνο του. "Μιας και υπάρχουν εδώ πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να πω πολλά. Ωστόσο, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να σκεφτόμαστε μόνο τον Αντετοκούνμπο. Η Ελλάδα είναι πολλά παραπάνω, έχει τον Μπουρούση, τον Καλάθη, τον Παπανικολάου, τον Πρίντεζη", τόνισε ο Πέτροβιτς, ο οποίος ήταν ο προπονητής της Κροατίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, όταν είχε αποκλείσει την Ελλάδα στο προολυμπιακό τουρνουά που είχε γίνει τότε στο Τορίνο.

"Το 2016 είχαμε νικήσει την Ελλάδα με τους Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου, Καλάθη και τους υπόλοιπους. Τρία χρόνια μετά, πάντως, όλοι έχουν βελτιωθεί πολύ και αυτή η ομάδα είναι πολύ πιο δυνατή από εκείνη", πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας.

Photo credits: FIBA

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *