Παγκόσμιο Κύπελλο: Εκτός και ο Λάουρι στις ΗΠΑ!

Παγκόσμιο Κύπελλο: Εκτός και ο Λάουρι στις ΗΠΑ!

Ο Κάιλ Λάουρι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προετοιμασία των ΗΠΑ, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του!

Ακόμα μία απώλεια για τις ΗΠΑ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Και ιδιαίτερα ηχηρή μάλιστα. Ο Κάιλ Λάουρι υποχρεώθηκε να προσθέσει το όνομά του στην τεράστια λίστα των απόντων, αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αντίχειρα.

Ο γκαρντ των Ράπτορς γνωστοποίησε την απόφασή του μέσω Instagram, όπου τόνισε πως έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν θα είναι έτοιμος όταν ξεκινήσουν οι αγώνες. Ο Λάουρι είχε υποβληθεί σε επέμβαση πριν από μερικές εβδομάδες, πιστεύοντας ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Λάουρι πρόσθεσε έτσι το όνομά του δίπλα σε αυτά των Μοντρέζλ Χάρελ, Μπράντλι Μπιλ, Αντονι Ντέιβις, Ερικ Γκόρντον, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Λαβ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Τομπάιας Χάρις, Πολ Μίλσαπ, Τζέι Τζέι Ρέντικ, Ζάιον Γουίλιαμσον, Τζούλιους Ραντλ και Μάρβιν Μπάγκλεϊ.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αναμένεται έτσι πλέον να έχει 15 παίκτες στην διάθεσή του, με τον ένα εξ αυτών, τον Μάρκους Σμαρτ, να είναι τραυματίας, ενώ πλέον μόνο δύο παίκτες είναι εν ενεργεία All Star: Οι Κέμπα Γουόκερ και Κρις Μίντλετον. Οι 15 παίκτες που έχει στην διάθεσή του ο Πόποβιτς είναι οι εξής: Μάρκους Σμαρτ, Χάρισον Μπαρνς, Ντι Άαρον Φοξ, Τζο Χάρις, Μπρουκ Λόπεζ, Κρις Μίντλετον, Τζέισον Τέιταμ, Τζέιλεν Μπράουν, Κέμπα Γουόκερ, Ντέρικ Γουάιτ, Κάιλ Κούζμα, Ντόνοβαν Μίτσελ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ και Μέισον Πλάμλι.

AP Photo/Chris Szagola

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *