Παγκόσμιο Κύπελλο: Ντράμοντ, ο 13ος που τέθηκε εκτός Εθνικής ΗΠΑ!

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ντράμοντ, ο 13ος που τέθηκε εκτός Εθνικής ΗΠΑ!

Ο Άντρε Ντράμοντ έγινε ο 13ος παίκτης που δήλωσε αδυναμία να ενισχύσει την Εθνική ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Οι αποχωρήσεις από την Εθνική ΗΠΑ δεν έχουν τελειωμό ένα μήνα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Ο Άντρε Ντράμοντ προστέθηκε στην μακρά λίστα, καθώς δήλωσε αδυναμία να παραστεί στην προετοιμασία των Αμερικανών, η οποία θα αρχίσει την προσεχή Δευτέρα (5/8) στο Λας Βέγκας.

Ο Ντράμοντ ανεβάζει τον αριθμό των NBAers που αποχώρησαν στους 13, αν συνυπολογίσουμε σε αυτούς και τον Ζάιον Γουίλιαμσον, που είχε κληθεί στην επίλεκτη ομάδα. Στην θέση του σέντερ των Πίστονς κλήθηκε ουσιαστικά ο Μπαμ Αντεμπάγιο του Μαϊάμι.

Οι παίκτες που απέμειναν στην προετοιμασία των ΗΠΑ είναι πλέον οι εξής 16: Τζούλιους Ραντλ, Μάρκους Σμαρτ, Θάντιους Γιανγκ, Τζέιλεν Μπράουν, Μέισον Πλάμι, Χάρισον Μπαρνς, Μπαμ Αντεμπάγιο, Κάιλ Κούζμα, Μπρουκ Λόπεζ, Κάιλ Λάουρι, Κρις Μίντλετον, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέισον Τέιταμ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ και Κέμπα Γουόκερ.

Οι 13 παίκτες που έχουν αποσυρθεί είναι οι Άντρε Ντράμοντ, Μοντρέζλ Χάρελ, Μπράντλι Μπιλ, Αντονι Ντέιβις, Ερικ Γκόρντον, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Λαβ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Τομπάιας Χάρις,Πολ Μίλσαπ, Τζέι Τζέι Ρέντικ και Ζάιον Γουίλιαμσον.

Photo credits: AP Photo/Carlos Osorio

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *