Παγκόσμιο Κύπελλο U19: Σοβαρή ζημιά ο Έντου

Παγκόσμιο Κύπελλο U19: Σοβαρή ζημιά ο Έντου

Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός που υπέστη στο δεξί γόνατο ο Έι Τζέι Έντου στο 2ο λεπτό του χθεσινού αγώνα των Φιλιππίνων με την Ελλάδα.

Χειρότερα νέα δεν θα μπορούσε να ακούσει ο Έι Τζέι Έντου, ένας από τους παίκτες που πολύς κόσμος περίμενε να παρακολουθήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων, το οποίο άρχισε το Σάββατο (29/6) στο Ηράκλειο. Ο Φιλιππινέζος πάουερ φόργουορντ τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ελλάδα και η διάγνωση ήταν η εξής: ρήξη χιαστού, μηνίσκου και κάταγμα μηριαίου οστού!

Ο Έντου θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα prospects του τουρνουά και είναι μαζί με τον Κάι Σότο είναι οι κορυφαίοι παίκτες των Φιλιππίνων. Ο 19χρονος ύψους 2,10μ. πάουερ φόργουορντ τραυματίστηκε την ώρα που επιχειρούσε ντράιβ στα πρώτα λεπτά μετά την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης. Στα 2'02'' που πρόλαβε να αγωνιστεί, είχε απολογισμό 0/2 δίποντα, 3 ριμπάουντ και ένα κόψιμο.

Οι Φιλιππίνες πήγαν στην Κρήτη με την πιο φιλόδοξη γενιά παικτών που έχουν παρουσιάσει σε διοργάνωση παγκόσμιου επιπέδου. Ακόμα και χωρίς τον Έντου δυσκόλεψαν επί τρεις περιόδους την Ελλάδα, πριν καταρρεύσουν στα τελευταία δύο λεπτά. Απόψε θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή (30/6, 20:00) για την 2η αγωνιστική.

Photo credits: Eurokinissi

Gutted for AJ Edu, had a bright start for the Gilas Youth before getting injured after just two minutes into the game.
Initial finding is that Edu suffered an ACL and meniscal tear on his right knee with a hairline fracture on his right femur bone. #FIBAU19

— Paolo del Rosario (@paodelrosario) June 30, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *