ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΤΕΛEΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!

1Σε εναν γενικό πόλεμο μεταξύ Ελλάδας τουρκιας στίς 3 πρώτες ημέρες η Τουρκια θα μετρά 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ και η ΕΛΛΑΔΑ Γυρω στους 300 χιλ,η πραγματικότητα ειναι οτι η τουρκία τελιώνει σάν εθνος μετά απο ενα γενικό πόλεμο με την Ελλαδα (εάν ειναι εθνος) !
Ο γενικός πόλεμος ειναι 3 ημέρες και εξηγώ….Η πραγματικότητα τού πολέμου μέσα από τήν λογική λέει οτι την πρώτη μέρα ΠΟΛΕΜΑΣ,την δεύτερη μαζεύεις νεκρούς και τραύματιες,και τήν τρίτη μερα αναγκαστικά ΠΡΕΠΕΙ νά τούς ΘΑΨΕΙΣ,διαφορετικά πεθένεις από πανούκλα και χίλιες αλλες επιδημίες που προκαλούντε απο τους νεκρούς!!
Σε εναν γενικό πόλεμο Ελλάδας τουρκίας τόν πρώτο λόγο εχει η Αεροπορία καί τών 2 πλευρών με τα Αεροπλάνα της…στόν γενικό πόλεμο η τουρκία θα στείλει τα περισσοτερα αεροπλανα της (οσα μπορέσουν να περάσουν δλδ απ το αιγαίο ) σε πλήρη βομβαρδισμό τής Αθήνας τών 5 εκατομμυρίων…τήν ιδια ομως κίνιση θα κάνει και η Ελλαδα στέλνωντας τα Ελληνικά αεροπλανα στήν Κωνσταντινούπολη τών 18 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ για γενικό βομβαρδισμό!!!… η καταστροφή πού θα προκαλέσουν στην πόλη εκτιμάται από στρατιωτικές πηγές οτι σε ανθρώπινες απώλειες θα ειναι περίπου στα… 7-8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ λαμβάνωντας υπ οψην και το πόσο πυκνοκατοικημένη είναι………κοινώς η καταστροφή που θα νιώσουν τήν πρώτη μόνο μέρα θα ειναι…ανυπολόγιστη!!!!! Αυτά σαφώς και τα ξέρουν οι στρατηγοί τής τουρκίας,οπως και οι στρατηγοί των Ελληνων!!!! ΑΥΤΑ θά είναι μόνο την πρωτη ημέρα..μπορείτε να φανταστείτε μόνοι σας τήν συνέχεια!!!! Οπότε για να τελιώνουμε η Τουρκία ειναι μία κότα λυράτη που κοκορεύεται μόνο και μόνο επειδή ξέρει οτι εχει να κάνει με ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ πού κυβερνάνε τήν Ελλάδα και μας εχουν φλομόσει στο ψέμα κανωντάς μας να νιώθουμε μειονεκτικά και με φόβο απέναντι σε ενα κράτος ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΩΝ πού οι Ελληνες με εναν πραγματικό ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΑ το λιγότερο που θα τούς κάνουν θάναι να τούς διώξουν απ τήν ΠΟΛΗ και τα αλλα μέρη τα δικά μας και να τους στείλουμε στού διαόλου τήν μάνα απ οπου μάς ηρθαν!!!!
Τά συμπεράσματα δικά σας!!!

Ενας Ελληνας αναγνώστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *