Παναθηναϊκός: Έχει βρει και τον χαφ ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: Έχει βρει και τον χαφ ο Ρόκα

Μετά τον Ντομινίκ Νάγκι ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις και με τον εκλεκτό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Έχουν γίνει γνωστές κάποιες λεπτομέρειες για τον παίκτη με τον οποίο μιλάνε οι "πράσινοι".

Πολύ πιθανό μοιάζει το σενάριο ο Παναθηναϊκός μεσά στα επόμενα 24ωρα να ολοκληρώσει όχι μια, αλλά δύο κινήσεις καθώς πλην των συζητήσεων με τον Ούγγρο διεθνή, Ντομινίκ Νάγκι, ο Ρόκα έχει "λοκάρει" και τον χαφ που θέλει να φέρει στο τριφύλλι.

Τον όνομα του σε αντίθεση με του Νάγκι δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, αλλά έχουν γίνει γνωστές κάποιες λεπτομερείες αναφορικά με τον παίκτη με τον οποίο μιλάνε οι "πράσινοι".

Η πρώτη εξ αυτών ειναι πως προέρχεται απο την Ισπανία, χωρίς όμως να έχει αποσαφηνιστεί αν είναι Ισπανός η αν αγωνιζόταν στην πατρίδα του Ρόκα.

Η δεύτερη πως και αυτός θα έρθει ως δανεικός απο την ομάδα του, όπως και ο Νάγκι.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε η εβδομάδα που έρχεται να είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες στον τριφύλλι με την ολοκλήρωση δύο μεταγραφών και τη διεξαγωγή ενός ματς, αυτό με τον ΠΑΣ, που θα κρίνει τη συνέχεια ή μη του Παναθηναϊκού στο βασικότερο στόχο της φετινής σεζόν.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *