Παναθηναϊκός: Έχει σπάσει το κοντέρ στις κίτρινες κάρτες

Παναθηναϊκός: Έχει σπάσει το κοντέρ στις κίτρινες κάρτες

Ο Γιώργος Δώνης κάνει συστάσεις στους παίκτες του για την υψηλή συγκομιδή καρτών του Παναθηναϊκού στη Superleague ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί αγωνιστικά και βαθμολογικά ο Παναθηναϊκός να μην τα πάει καλά, όμως πρωταγωνιστεί σε μία άλλη κατηγορία… Δυστυχώς, συγκαταλέγεται στις αρνητικές επιδόσεις και αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη έχουν δεχτεί 13 κίτρινες κάρτες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Είναι ένας απολογισμός που καθιστά τον Παναθηναϊκό πρωτοπόρο στη Superleague και μάλιστα, μακριά από τον ανταγωνισμό των άλλων ομάδων.

Οι πιο "κιτρινισμένοι" είναι ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Εμάνουελ Ινσούα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δεχτεί τρεις κίτρινες, μία σε κάθε παιχνίδι. Ο Αργεντινός κυρίως επειδή δεν ελέγχει τα νεύρα του και αντιδρά απερίσκεπτα, ενώ ο Ιταλός για σκληρά μαρκαρίσματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μακέντα "φλέρταρε" με την κόκκινη εναντίον της Λαμίας και του Άρη, αλλά οι διαιτητές φάνηκαν ελαστικοί.

Ο Παναθηναϊκός έχει και μία απ' ευθείας αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Ο αρχηγός δεν αγωνίστηκε εναντίον του Άρη και επανέρχεται στη διάθεση του Δώνη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αυτές οι συμπεριφορές έχουν προβληματίσει (και ενοχλήσει) τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος έκανε αρκετές συστάσεις στους παίκτες του. Το αιώνιο ντέρμπι είναι επίφοβο για κίτρινες και κόκκινες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού επιθυμεί να τις αποφύγει. Επιπλέον, ο Γερμανός διαιτητής της αναμέτρησης είναι πιο αυστηρός και ο Δώνης επαναλαμβάνει συχνά στους "πράσινους" ότι πρέπει να ελέγξουν τους εαυτούς τους.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Ανέτοιμος, αλλά απαραίτητος ο Σένκεφελντ

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *