Παναθηναϊκός: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μπουζούκης

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μπουζούκης

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη, αφού στη διάρκειά της ο Γιάννης Μπουζούκης δέχθηκε μία κλωτσιά στον αστράγαλο και αποχώρησε.

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουζούκης δέχθηκε μία κλωτσιά στον αστράγαλο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην διάρκεια μίας άσκησης στην προπόνηση της Τετάρτης.

Αμέσως αποχώρησε από την προπόνηση και πήγε στα αποδυτήρια, για να τον εξετάσει ο γιατρός. Ο παίκτης πόναγε από το χτύπημα, αλλά ευτυχώς ο αστράγαλός του δεν είχε πρηστεί πολύ και την Πέμπτη θα φανεί, αν θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λαμία. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του.

Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Δημήτρης Κολοβός και οι Κότσαρης, Αλεξανδρόπουλος. Η προπόνηση προς το τέλος της έγινε κάτω από χαλάζι με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί λίγο πριν το τέλος.

Πριν την προπόνηση έγινε φωτογράφηση ενόψει Χριστουγέννων, αλλά και βιντεοσκόπηση των ευχών των παικτών του Παναθηναϊκού.

ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΚΑ

Ο Τσάβι Ρόκα ήταν στο Κορωπί είδε την προπόνηση και τα είπε και με τον Γιώργο Δώνη, για όλα τα θέματα της ομάδας, μεταγραφές και αποχωρήσεις. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θα αρχίσει άμεσα τις επαφές του, για να τρέξουν οι εξελίξεις στην ομάδα σε όλα τα μέτωπα.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *