Παναθηναϊκός: “Από νωρίς στο γήπεδο”

Παναθηναϊκός: "Από νωρίς στο γήπεδο"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ φεύγουν με γοργούς ρυθμούς και ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί από νωρίς στο γήπεδο.

Η κίνηση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ είναι αυξημένη καθώς η προπώληση έχει φτάσει κοντά στις 10.000 εισιτήρια και φυσικά τις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα αναμένεται να συρρεύσει κόσμος στο Ολυμπιακό Στάδιο για να πάρει ένα εισιτήριο.

Για αυτό το λόγο η πράσινη ΠΑΕ με ανακοίνωση της ζήτησε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να βρεθεί από νωρίς στο γήπεδο και να προτιμήσει να πάρει εισιτήρια από τη VIVA για να επωφεληθεί και της έκπτωσης 50% για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως επίσης να πάει από νωρίς στο ΟΑΚΑ καθώς οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι:

"Η προπώληση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ (02/02, 19:30) συνεχίζεται με αυξημένο ρυθμό. Προς αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας των φιλάθλων για την έγκαιρη είσοδό τους στις κερκίδες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους κατόχους εισιτηρίου να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο (οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30) και όσους σκοπεύουν να αγοράσουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια του γηπέδου, να προτιμήσουν την ηλεκτρονική αγορά μέσω της VIVA (www.viva.gr), απ' όπου άλλωστε μπορούν να επωφεληθούν της έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου για τη ρεβάνς Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και διπλός σωματικός έλεγχος που θα διενεργηθεί τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *