Παναθηναϊκός: Βίντεο και δοκιμές ενδεκάδας από Δώνη

Παναθηναϊκός: Βίντεο και δοκιμές ενδεκάδας από Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του από παιχνίδια της ΑΕΚ ενώ φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις αναφορικά με την ενδεκάδα.

Με όλους τους παίκτες εκτός από τον Κότσαρη στην διάθεσή του Γιώργου Δώνη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Κολοβός, όπως αναμενόταν, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ένα μέρος έκανε και ο Μπεκ, τον οποίο φυσικά δεν υπολογίζει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πριν την προπόνηση ο Δώνης έδειξε βίντεο στους παίκτες, όπως κάνει κάθε Πέμπτη με επιλεγμένες φάσεις από αγώνες της ΑΕΚ και τους έδειξε τι πρέπει να προσέξουν και που πρέπει να χτυπήσουν τον αντίπαλό τους.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ 11ΑΔΑ

Στη συνέχεια ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης ήταν αφιερωμένη στην τακτική με τον Δώνη να κάνει κάποιες δοκιμές. Το πιο πιθανό είναι να δούμε την ενδεκάδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε κάποιες δοκιμές ο προπονητής του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να είναι έτοιμος σε παν ενδεχόμενο.

Φάνηκε από την δοκιμή, ότι οι έντεκα του ΠΑΟΚ έχουν το προβάδισμα, αλλά στην διάρκεια της τακτικής με τους βασικούς έπαιξαν και οι Καμπετσής, Κολοβός, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης.

Το σχήμα του Παναθηναϊκού θα είναι 4-2-3-1, που μπορεί να φαίνεται και 4-4-2 με τον Ζαχίντ να πλαισιώνει τον Μακέντα.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *