Παναθηναϊκός: Βιντεοθεραπεία από Δώνη ενόψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Βιντεοθεραπεία από Δώνη ενόψει ΠΑΟΚ

Για περισσότερα από 45λεπτά ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του έδειξαν βίντεο στους ποδοσφαιριστές του από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ ώστε να παρουσιαστούν διαβασμένοι στην Τούμπα.

Περισσότερη ώρα βίντεο απ' ότι προπόνηση είχαν το απόγευμα της Παρασκευής οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες τους συγκέντρωσαν τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού στην αίθουσα προβολών στο "Γ. Καλαφάτης' και για περισσότερο από 40 λεπτά είδαν βίντεο με παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Έλληνας τεχνικός ενόψει του αγώνα της Κυριακής έδωσε μεγάλη βάση στην ανάλυση του αντιπάλου έτσι ώστε το τριφύλλι να βγει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας αρκετά διαβασμένο αναφορικά με αυτά που έχει να αντιμετωπίσει.

Ανάμεσα στα πλάνα από τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ που είδαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπήρχαν αρκετά από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το ισόπαλο 2-2.

Ο Δώνης και οι συνεργάτες του όπως το συνηθίζουν σταματούσαν συχνά-πυκνά το βίντεο προκειμένου να δώσουν συγκεκριμένες οδηγίες και να επισημάνουν κάποια πράγματα αμυντικά και επιθετικά.

ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΜΕ 4-2-3-1

Εν συνεχεία ακολούθησε η προπόνηση του Παναθηναϊκού η οποία δεν κράτησε περισσότερο από 45 λεπτά και η οποία ήταν χαλαρή ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ιδίως για τους βασικούς από τη στιγμή που υπήρχε και ματς την Τετάρτη κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται όμως με βάση τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις να παρατάξει την ομάδα του με ένα 4-2-3-1 στην Τούμπα και με μια ενδεκάδα που δεν θα έχει εκπλήξεις αναφορικά με όσα περιμένουμε.

Όσο για την προπόνηση της Παρασκευής κύλησε χωρίς νέα προβλήματα και με τον Ζαχίντ να δουλεύει σε φουλ ρυθμούς ενώ στο ιατρικό δελτίο βρίσκονταν μόνο τα ονόματα των Κότσαρη και Μπεκ που ακολουθούν θεραπεία.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *