Παναθηναϊκός: Επανεμφάνιση Αλαφούζου στο ξενοδοχείο της αποστολής

Παναθηναϊκός: Επανεμφάνιση Αλαφούζου στο ξενοδοχείο της αποστολής

Ο Γιάννης Αλαφούζος για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον δυόμισι ο χρόνια έκανε την εμφάνιση του στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή των παικτών του Παναθηναϊκού.

Μια ξεχωριστή επίσκεψη η οποία έχει τη δική της σημασία δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή των πράσινων.

Η επίσκεψη αυτή έγινε από τον Γιάννη Αλαφούζου και η παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί από μόνης της μια ξεχωριστή είδηση.

Αυτό γιατί εδώ και τουλάχιστον δυο-δυόμιση χρόνια ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είχε βρεθεί σε εκδηλώσεις της ομάδας, είτε στο γήπεδο και δεν είχε την παραμικρή επαφή με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι μόνες τους εμφανίσεις το προηγούμενο διάστημα ήταν είτε για τη συνάντηση με τον Πιεμπονγκσάντ τον Μάιο του 2018, είτε η συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για τα τηλεοπτικά τον Αύγουστο του 2019 είτε οι επαφές που είχε με τους Νταμπίζα και Δώνη.

Το Σάββατο το βράδυ όμως, ένα 24ώρο μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα από το ρόλο του τεχνικού διευθυντή ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να κάνει την επανεμφάνιση του. Άλλωστε πλέον μπορεί να αντικρίσει το σταφ και τους παίκτες των πράσινων αφού οι οφειλές προς το πρόσωπο τους δεν υπάρχουν πλέον.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μίλησε, ούτε έφαγε όπως συνήθιζε με την αποστολή του Παναθηναϊκού. Είπε απλά μια καλησπέρα στους ποδοσφαιριστές των πράσινων και εν συνεχεία τα είπε για λίγα λεπτά με τον Γιώργο Δώνη.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *