Παναθηναϊκός: Η μονιμοποίηση του Βαγιαννίδη στην πρώτη ομάδα

Παναθηναϊκός: Η μονιμοποίηση του Βαγιαννίδη στην πρώτη ομάδα

Από το παιχνίδι Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή και μετά ο Γιώργος Δώνης μονιμοποίησε τον Γιώργο Βαγιαννίδη στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Την περασμένη Πέμπτη στο παιχνίδι Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Παναχαϊκή ο Γιώργος Δώνης έδωσε την ευκαιρία στον Γιώργο Βαγιαννίδη να κάνει το ντεμπούτο του με το τριφύλλι.

Δύο μέρες αργότερα ο νεαρός μπακ, ο οποίος είχε θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε στο ματς του Κυπέλλου, είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή που ταξίδεψε στο Βόλο για το ματς της 13ης αγωνιστικής. Κάτι που έγινε για πρώτη φορά. Βέβαια εν συνεχεία την Κυριακή έμεινε εκτός της τελικής 18άδας μαζί με τον έτερο νεαρό, τον Βασίλη Ζαγαρίτη.

Τόσο την Δευτέρα όσο και την Τετάρτη (11/12) το πρωί ο Βαγιαννίδης σε αντίθεση με ότι συνέβαινε όλο το προηγούμενο γυμνάστηκε και πάλι υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη με τον 50χρονο τεχνικό να μονιμοποιεί το νεαρό μπακ στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Άλλωστε στο ματς με τη Λαμία το προσεχές Σάββατο (14/12) ο Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιόχανσον και ως δεξί μπακ υπολογίζει τους Αποστολάκη, Θεοχάρη και πλέον και τον Βαγιαννίδη. Φυσικά δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες και ανάλογα με το τι θα συμβεί ο "Βάγια" να βρεθεί ξανά στις προπονήσεις και τα ματς της Κ19 αλλά πλέον είναι δεδομένο πως θα κάνει περισσότερες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό άλλωστε θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα στο νεαρό ποδοσφαιριστή πως υπολογίζεται και πως θα πάρει τις ευκαιρίες του αν συμφωνήσει να παραμείνει στην ομάδα.

Άλλωστε δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να γίνει μια ακόμη συνάντηση ανάμεσα στους ιθύνοντες του τριφυλλιού με τους γονείς του Έλληνα μπακ ώστε να πεισθεί τελικά ο νεαρός μπακ να παραμείνει στην ομάδα και ο Παναθηναϊκός να μην τον χάσει παίρνοντας μόνο τα τροφεία του αν τελικά αποχωρήσει για σύλλογο του εξωτερικού.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *