Παναθηναϊκός: Κοντά στον Μπεντίλ

Παναθηναϊκός: Κοντά στον Μπεντίλ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μπεν Μπεντίλ, με σκοπό να τελειώσει άμεσα το θέμα. Τι συμβαίνει με τον ΝτεΣον Τόμας.

Η εβδομάδα που διανύουμε φέρνει, ήδη, πολλές μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο Ταϊρίς Ράις έγινε το πρωί της Δευτέρας (1/7) ο πρώτος παίκτης που ανακοίνωσαν οι νταμπλούχοι, οι οποίοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής. Αυτή του Μπεν Μπεντίλ.

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ (2μ06) αγωνίστηκε φέτος στο Περιστέρι υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη, η μετακίνηση του οποίου στο ΟΑΚΑ σχετίζεται άμεσα με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Παρότι μάλιστα ο παίκτης δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την ομάδα των δυτικών προαστίων (πριν από δύο εβδομάδες ανανεώθηκε η συνεργασία τους), οι "πράσινοι" δεν έχουν πρόβλημα να τον κάνουν δικό τους, αντί ενός μικρού αντιτίμου.

Η πλευρά του παίκτη είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με αυτή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα.

Υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη, ο Μπεν Μπεντίλ είχε 11.7 πόντους (με 50% στα δίποντα, 38.1% στα τρίποντα και 72.4% στις βολές) και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, αποτελώντας ένα από τους βασικούς λόγους που το Περιστέρι έφτασε μέχρι τους μικρούς τελικούς της Basket League.

Η υπόθεσή του δεν επηρεάζει βέβαια τον ΝτεΣον Τόμας, οι συζητήσεις με τον οποίο είναι επίσης σε προχωρημένο στάδιο, με σκοπό την παραμονή του στο ΟΑΚΑ για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *