Παναθηναϊκός: Μεταγραφές και δικαίωση για διαιτησία με Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Μεταγραφές και δικαίωση για διαιτησία με Ολυμπιακό

Ο Τσάβι Ρόκα μετά τα πρώτα όχι που πήρε από στόχους, προχωράει σε νέες επαφές για την απόκτηση χαφ και εξτρέμ, ενώ είναι ηθική δικαίωση για τον Παναθηναϊκό το ότι όλοι οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκα συμφώνησαν ότι στο Φάληρο δεν δόθηκαν δύο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Ο Τσάβι Ρόκα μέχρι τώρα, εκτός από τον Μορλάνες, και σε άλλες τρεις περιπτώσεις εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις, είτε από παίκτες, είτε από ομάδες για τον δανεισμό τους. Επρόκειτο για δύο ακραίους και έναν φορ.

Ολες αυτές οι περιπτώσεις έχουν τελειώσει αρνητικά και πλέον ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κοιτάει άλλους παίκτες και στόχος είναι το γρηγορότερο δυνατό να έρθουν οι ενισχύσεις. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει διαπιστώσει ότι πέρα από τους βασικούς η ομάδα δεν έχει βάθος και λύσεις και χρειάζεται παίκτες, για να βοηθήσουν την ομάδα και να μεγαλώσουν το ρόστερ.

Ηδη ο Ρόκα κοιτάει άλλους παίκτες και για την θέση του χαφ και για την θέση του ακραίου και θα προχωρήσει σε επαφές με στόχο να πετύχει τον δανεισμό τους ή τη συμφωνία μαζί τους το συντομότερο και ίσως η επόμενη εβδομάδα να είναι καθοριστική σε εξελίξεις.

Και αν βρεθεί και φορ θα γίνει και τρίτη μεταγραφή. Στόχος είναι οι μεταγραφές να γίνουν όσο πιο σύντομα γίνεται, με παίκτες που θα έρθουν και θα μεγαλώσουν τον ανταγωνισμό στην ομάδα. Αυτό σημαίνει, ότι θα μπορούν άμεα να βοηθήσουν και δεν θα είναι ανενεργοί.

ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Οι βαθμοί δεν γυρνάνε φυσικά, αλλά είναι ηθική δικαίωση το γεγονός ότι στο χθεσινό σεμινάριο, που έγινε με την συμμετοχή όλων των διαιτητών της Σούπερ Λίγκα, όλοι οι διαιτητές συμφώνησαν ότι τόσο η φάση του Μπουζούκη, όσο και η φάση του Μακέντα ήταν πέναλτι και δεν δόθηκαν στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολύμπιακό από τον Γκεστράνιους.

Στην διάρκεια του σεμιναρίου προβλήθηκαν διάφορες φάσεις και κρίθηκαν οι αποφάσεις των διαιτητών και δύο από αυτές ήταν τα πέναλτι του Παναθηναϊκού στο Φάληρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου – Φούσεκ για διαιτησία
Παναθηναϊκός: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αποστολάκης

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *