Παναθηναϊκός: Με Πούγγουρα, χωρίς Κολοβό κόντρα στον Άρη

Παναθηναϊκός: Με Πούγγουρα, χωρίς Κολοβό κόντρα στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη με τον Γιώργο Δώνη να έχει στη διάθεση του τον Αχιλλέα Πούγγουρα όχι όμως και τον Δημήτρη Κολοβό.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς με τον Άρη καθώς προπονήθηκε και το Σάββατο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των πράσινων.

Δεν συνέβη το ίδιο με τον Δημήτρη Κολοβό ο οποίος παρέμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής καθώς ναι μεν το Σάββατο προπονήθηκε κανονικά αλλά κρίθηκε ανέτοιμος.

Επίσης εκτός είναι οι τιμωρημένοι Γιόχανσον και Σένκεφελντ αλλά και ο Μολό, Φάουστο, Βέργος, Θεοχάρης που δεν υπολογίζονται καθώς και οι τραυματίες Κότσαρης, Αλεξανδρόπουλος αλλά και ο Σέχου που υπέστη ένα διάστρεμμα λίγο πριν το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Μαυρομμάτη, Νούνες, Πούγγουρα, Ζαγαρίτη, Βαγιαννίδη, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Μακέντα, Περέα και Καμπετσή.

ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Στην ομάδα του Βόλου αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο 32χρονος αμυντικός βρέθηκε στην πόλη της Θεσσαλίας για να έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας του Βόλου και οι δύο πλευρές είναι κοντά ώστε να δώσουν τα χέρια.

Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει την Δευτέρα και ο Οικονόμου να αποτελεί και αυτός παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά τους Τζανδάρη και Μουνιέ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ!#Panathinaikos #paofc2019_20 #paoaris #squadlist #slgr pic.twitter.com/ndWG7GM9pN

— Panathinaikos F.C. (@paofc_) December 21, 2019

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *