Παναθηναϊκός: Νάγκι για βασικός

Παναθηναϊκός: Νάγκι για βασικός

Ο Ντόμινικ Νάγκι μπορεί να ήταν λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση όταν ήρθε πριν λίγες εβδομάδες στον Παναθηναϊκό αλλά ήδη δείχνει έτοιμος και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη.

Για τον Ανουάρ γνωρίζαμε ότι ήρθε έτοιμος από την Βαγιαδολίδ και τον είδαμε από τη πρώτη του εμφάνιση στην Ξάνθη. Για τον Ντόμινικ Νάγκι ξέραμε όταν ήρθε από την Λέγκια με δανεισμό ότι ήταν λίγο πίσω σε ετοιμότητα. Αλλά από τότε που ήρθε έκανε όχι βήματα αλλά άλματα, έδειχνε εξαιρετικό πρόσωπο στη προπόνηση και ο Γιώργος Δώνης τον έβαλε από την αρχή στον αγώνα με την Λάρισα και έκανε τη διαφορά.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο Γιώργος Δώνης έκανε δηλώσεις σε μέσο της Ουγγαρίας και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νάγκι. Δεν το έκανε τυχαία. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του ο Νάγκι διότι κάνει και έξτρα πρόγραμμα προκειμένου να φθάσει και τους άλλους παίκτες στη φυσική κατάσταση δίνει τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις και από την πρώτη ημέρα έδειξε ότι είναι ο ακραίος που έψαχνε ο Δώνης από το καλοκαίρι. Ο Μολό έφυγε δανεικός για την Ορλεάν, ο Μπεκ είναι στην ομάδα αλλά δεν έχει βοηθήσει και έστω και αργά τον Γενάρη ήρθε ο ακραίος που ήθελε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Στην Λάρισα ο Ούγγρος ακραίος έπαιξε βασικός κέρδισε δύο πέναλτι του έδωσαν το ένα, έκανε συγκεκριμένες κινήσεις από δεξιά που δημιούργησαν ρήγματα και με το σπαθί του κερδίζει θέση βασικού και στα επόμενα παιχνίδια. Από εδώ και πέρα τον Νάγκι συνήθως θα τον βλέπουμε από την αρχή εκτός από κάποια παιχνίδια που θα χρειαστεί η ομάδα να έχει πιο ενισχυμένο κέντρο.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *