Παναθηναϊκός: Νίκη κι έφυγε για playoffs!

1Στην Τουρκία με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ (20:00/Novasports 2) συνεχίζει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στο TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Πριν μία εβδομάδα έδειξε τη δυναμική του, επικρατώντας σχετικά εύκολα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ. Ακόμα, όμως, τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση στα playoffs, συνεπώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα στην Πόλη.

Η Γαλατάσαραϊ δεν έχει στόχους, έχει πολλά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Το θετικό για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι πως δεν έχει να σκέφτεται για προβλήματα απουσιών, αφού άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ TOP 16

«Στα χαρτιά και μόνο είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Για εμάς είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι, όπως και τα προηγούμενα. Έχουμε πει να κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα η Γαλατάσαραϊ έχει αποδυναμωθεί κάπως. Έχουν φύγει παίκτες κι αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά και με το συγκεκριμένο ρόστερ κερδίζει. Κοντράρει κανονικά τα παιχνίδια, όπως έκανε και στο Βερολίνο και γενικά είναι άκρως ανταγωνιστική. Εμείς θα πάμε να παίξουμε δυνατά, να βγάλουμε ενέργεια και να δείξουμε ότι αξίζουμε να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να αντιμετωπίσουμε την ομάδα που μας αντιστοιχεί», σχολίασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης

Πηγη gazzetta

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *